pakastesushia

Jes, kouluviikosta on yli puolet takana! Viikonloppua odotan tällä kertaa aivan erityisen innoissani, sillä silloin meillä on ainejärjestömme Finanssin 20v vuosijuhlat! Tämä on ensimmäinen kerta kun osallistun akateemisiin juhliin ja on kiva kun saa pukeutua hienoksi ;) Mekon ostin jo kesällä H&M:ltä, sillä en kuitenkaan halua tuhlata kerran käytettävään mekkoon omaisuutta :) Otin kuitenkin tuota mekosta osan noista kukista pois ja saa nähdä revinkö irti loputkin! 

Yritin taas ottaa itsekseni asukuvia ja eihän ne taaskaan oikein onnistuneet. Jotain kuvitusta kuitenkin! Huomatkaa sohvalla uudet sohvatyynyt ;) Voisinkin kuvata tässä joku päivä olohuoneemme uusia juttuja, jotka sain kotoa Rovaniemeltä mukaani :)

neule ja shortsit Zara // laukku ja kello Michael Kors // koru Juicy Couture
Ostin eilen kaupasta testaukseen pakastesushia siinä toivossa, että se olisi hyvää. No oli se salitreenin jälkeen ihan syötävää, mutta ei todellakaan mikään makuelämys, joten en suosittele. Ouluun pitäisi kyllä saada enemmän Sushi-ravintoloita ja nimenomaan niitä kohtuuhintaisia!


Sain eilen Japen salikortin vuokralle, sillä Japella on ranteessa joku tulehdus, eikä hän voi itse käydä. Eilen kävin ystäväni Elinan kanssa reisi-pakara-vatsa-jumpassa ja tänään yksin spinningissä ja olen aivan poikki! Jalkalihakset on niin väsyneet ja kipeät, että alta pois :D Tästä se urheilu-ura taas urkenee!

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.