mökkielämää

Viikonloppu vietettiin tosiaan mökillä ja starttasimmekin matkaan hyvissä ajoin ennen puolta päivää. Matkalla kun oli tarkoitus käydä ulkomaanvierailulla Haaparannalla ;) Vierailtua tuli niin Ikeassa, Skopunktenissa, Iittala Outletissa ja Stadiumissa. Lopuksi kävimme ruokaostoksilla ICA supermarketissa. Olenkin tainnut mainita, että rakastan muiden maiden supermarketteja? :D On hauska tutkia erilaisia ruokia ja kosmetiikkoja, joita Suomesta ei löydy.


Ensimmäinen ostoksemme Ikeassa oli nämä Hot Dogit, sillä kova nälkä oli tullut jo ajomatkalla.


Kun matka jatkui kohti mökkiä, tuli vastaamme auto, joka vilkutti valoja. Mietimme, että miksiköhän se vilkutteli, mutta pian selvisi! Tien laidassa olevalla pellolla seisoi valtava hirvi! En ole aikaisemmin nähnyt hirveä villinä luonnossa, joten oli aika hurjaa :) Kiljuin Japen pysäyttämään auton ja yritin ottaa kuvaa, mutta oli niin pimeää ja hirvi kaukana, että eihän se oikein onnistunut.


Mökille saavuttua oli ilta jo tullut auringonlaskun värjäämä taivas oli upea! Matkan aikana innostuinkin kuvailemaan luontokuvia ;D
Ruotsin puolelta löytyi kivoja saunalimppareita, ei varmaan ole vaikea arvata kumpi oli minun? ;) Hello Kitty maistui aivan vadelma grandille, jossa on happoja.


Seuraavana päivänä luontokuvailu jatkui.

Mökkireissun aikana kävimme katsomassa myös Japen enon lehmiä. Ne on hassuja, vaikka vähän pelkäänkin niitä :D

Eikä viikonlopun eläimet siihen loppunut, vaan autolla ajaessa tuli vastaan yhteensä kolme porotokkaa ja taas kerran käskin Japen pysähtyä, jotta pystyin kuvailemaan. Maisema näytti tosi kauniilta, kun aurinko paistoi puihin, mutta ei maahan ja maa oli aivan kuurassa.
Takkatuli on kyllä yksi asia, josta mökillä nautin erityisesti ja josta olen aina tykännyt. On ihana istua takkatulen lämmössä.


Tulipa viikonlopun aikana leivottua tämän talven ensimmäiset joulutortutkin ;) On ne vaan niin hyviä uunituoreina :D


Mökillä oli niin hauskaa, että päätimme lähteä sinne ensi viikonloppunakin, kun aikaa on jopa hieman enemmän. Meillähän ei yliopistossa valitettavasti mitään syyslomia ole, vaan tällä "syyslomaviikolla" on torstaina tentti... No tentin jälkeen hyppäämme taas autoon ja mökille! :)
-Lindsay

4 kommenttia

 1. Ihana postaus! Hello Kitty -limsa on selvästi munkin seuraava must-have-hankinta kun mennään kotona käymään. :D

  VastaaPoista
 2. Annastiina, hih, kiitos :) ja voin kyllä suositella Hello Kittyä, oli ainakin mun makuun! ;)

  VastaaPoista
 3. Siis miten miekään en ole hello kitty-limsaa ennen hapitilta bongannu, vaikka käyn siellä kaupassa melkein joka kotireissulla! :)

  VastaaPoista
 4. Nanni, hih ens kerralla kanttii etsiä ;) minä löysin nuo ICAn karkkiosastolta :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.