Hulluilta Päiviltä ostettua

Hulluista Päivistähän on kohta jo kuukausi, mutta nyt vasta sain ostokset kuvattua. Eihän niitä paljon edes ollut, mutta kuvasimpa nyt kumminkin!

Pentikin poron osti minun äiti meille tuparilahjaksi kun sitä pyysin :D Tykkään porosta kovasti, eikä se minusta ole vain joulukoriste.


Itselleni en ostanut mitään vaatteita, mutta Japelle löyty pari kivaa juttua. Punavalkoruudullinen paita oli Selected Hommen ja Japella olikin samanlainen jo sinivalkoisena. Hinta normaalisti 49e ja nyt 19e!


Tämän neuleen bongasin jo lehdestä ja meninkin sitä ensimmäisenä keskiviikkona katsomaan kun Stockmannille selvisin. Tämäkin oli Selected Hommen ja niitä oli myös tummansinivalkoisena.


Itselleni ostin tällä kertaa vain Cutrinin hiustuotepaketin, jossa tuli hiuspohjaa virskistävä shampoo, hoitoaine ja seerumi. Shampoon ja seerumin pitäisi kiihdyttää hiustenkasvua ja vähentää hiusten lähtöä, joista itse toivon näistä lähinnä jälkimmäistä!


Lisäksi ostin paketin Stabilon tusseja ja Herkusta lähti pari kassillista ruokaa. Olin aika pettynyt tällä kertaa Hullujen Päivien tarjontaan, sillä todella vähän löytyi mitään kivaa...

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Nuo Pentikin porot on niin ihania! Mulla ei ole vielä yhtäkään mutta ehkä vielä joskus :)

  VastaaPoista
 2. meillä on kotona 2 pientä poroa ja yks iso =D oon aina ostanut äidille joululahjakss niitä. nyt se kyl sano et riittä jo :DD

  VastaaPoista
 3. Reetta, totta puhut! :)

  emmi, munkin kotikotoa löytyy noita 5 eri kokoista :D oikea tokka!

  VastaaPoista
 4. Mä kävin just ostamassa kaks noita shampoita kun sai 2 pulloa melkee yhden hinnalla tai no täällä yks maksaa jotain 14 ja maksoin kahdesta 19,90e. Itseasiassa pullo kestää mulla aika pitkään ja on mielestäni riittoisa, mutta eipä aina tartte olla ostamassa uutta.

  Toi Seerumi mulla on myös, mutta sitä en ole hirveästi käyttänyt. En oo ihan varma onko toi mulla auttanut esim. hiustenkasvuun, mutta aika paljon mun mielestä mun hiukset on kasvaneet esim. kesästä. Vuoden oon nyt aktiivisesti hiuksia kasvattanut ja shampoon käytön aloitin joskus touko- tai kesäkuussa.

  VastaaPoista
 5. I'm Lacking, joo tuo munkin paketti maksoi 19,90e missä tuli nuo kolme! :) Oon yleensä melko skeptinen tollaisten "hiukset kasvaa nopeammin" lupausten kanssa, mutta nyt oli pakko itsekin ostaa kun monet on niin kehuneet noita :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.