haaste

Olen viime aikoina saanut muilta bloggaajilta pari tunnustusta ja nyt päätin toteuttaa ne :)

Miimsiltä sain jo elokuussa tunnustuksen, jossa tulee vastata alla oleviin kysymyksiin:


Suosikkiväri?
-Musta, harmaa, valkoinen, tummansininen, beige ja pinkki!
Suosikkieläin?
-Aivan ehdottomasti koira 
Suosikkinumero?
-Hmm, 19!
Suosikkijuoma?(alkoholiton)
-Pepsi Max ja Marlin Sima
Facebook vai Twitter?
-Facebook, en ole vielä ainakaan seonnut Twitteriin ;D
Intohimosi?
-Ruoka! Ja laukut... Ja nukkuminen...

Saada vai antaa lahja?

-Molemmat! Rakastan ostaa lahjoja, jos tiedän, että saaja on niistä onnellinen. Mutta kyllä lahjan saaminen on ihanaa ;)

Suosikkikuvio?Suosikkiviikonpäivä?

-Lauantai! Silloin saa nukkua pitkään :)

Suosikkikukka?

-Tykkään kyllä ehdottomasti ihan kaikista kukista, mutta kaikkein eniten ehkä ruusuista ja tulppaaneista :) vinkvink Jape... ;D

AnneltaEmmiltä ja Annastiinalta kaikilta vuorostaan sain saman tyyliset tunnustuksen, jossa tulee kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.


1. En syö koskaan aamupalaa. En vain ole oppinut siihen ja mielummin nukun sen 10-15min pitempään! "Aamupala on päivän tärkein ateria", yeah I know, I know.
2. Mulla on perheen kesken tosi paljon pöljiä lempinimiä, joista suurimman osan on antanut mun toinen isosisko. Esimerkkinä mm. Tete, Akli, Drollis, Hydrokortisooni... Nii'in.
3. Lottoan joka viikkoa ja laitan lappuun aina samat numerot. En pysty lopettaan lottoamista, sillä olen varma, että jos minulta jää se joskus välistä, on voittonumerot juuri ne minun numerot!
4. Olen nuorempana harrastanut vaikka kuinka montaa urheilulajia, esim. yleisurheilua 7 vuotta, hiihtoa 4 vuotta, jalkapalloa 5 vuotta, voimistelua 3 vuotta ja cheerleadingiä 3 vuotta. Harmi vaan, etten ole enää niin urheilullinen :D
5. Haluaisin mennä tankotanssikurssille! Se on aivan upean näköistä kun sen osaa ja varmasti aivan älyttömän hyvä kuntoilulaji.


6. Olen jäänyt viimeaikoina ihan koukkuun Emmerdaleen :D Jeeep! Ja sen lisäksi oon katonut pari kertaa jopa Kauniita ja Rohkeita, kun ne tulee sopivasti sitä ennen. Näiden lisäksi lemppariohjelmiani on tietty Maajussille Morsian ja Big Brother.
7. Säälin tosi paljon ulkomailla ihmisiä :D Esim. Rodoksella mua säälitti turistikojujen kauppiaat ku niissä ei koskaan ollut asiakkaita ja mietitytti saako ne mitään tuloja! Amerikassa oli tosi paljon kerjäläisiä, joten piti vähän väliä pahoittaa mieli kun ajatteli liikaa... On meillä Suomessa kyllä hyvin asiat!
8. Olin toissapäivänä aivan innoissani ja hihkuin ilosta, kun ostin Makuunista Ben&Jerry's jätskiä ja kaupanpäälle sai Ben&Jerry's huulirasvan :D Kyllä ne pienetkin asiat erittäin iloiseksi tekee ;)

Kiitän vielä kaikkia haasteiden ja tunnuksien antajia! :) Mukavaa kun tykätään :)

-Lindsay

ps. Jostain syystä tää Blogger sekoilee ja tekstiin tulee turhia välejä, vaikka niitä kirjoituksessa ei ole :S

4 kommenttia

 1. Ai siekin oot pelannu jalkapalloa, ollaankohan joskus pelattu vastakkain ku mie pelasin Torniossa futista monta vuotta! (:

  VastaaPoista
 2. Annastiina, no hyvin paljon mahdollista kun melko monesti TP47 vastaan pelattiin, jos siellä pelasit? :) Käytiin myös kaks kertaa Tornio Cupissa pelaamassa! :D Pelasin FC Lynxissä :)

  VastaaPoista
 3. Joo TP47:ssa just! (: Muistan että meillä oli aina kovat taistot lynxiläisiä vastaan, hahaa! :D Rovaniemellä tuli käytyä kyllä monen monta kertaa pelaamassa.

  VastaaPoista
 4. Annastiina, haha no ollaan me kyllä varmasti pelattu vastakkain :D hauskaa :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.