evening dress

Vuosijuhlat on nyt vietetty ja ilta oli kyllä ihan superhauska! Vuosijuhlat alkoi Radisson Blu hotellissa ja jatkot oli Teatrian takana olevalla Backstage Clubilla. Radissonilla oli muodollista ja vähemmän muodollista ohjelmaa ja hyvää ruokaa ja juomaa! Koko illan kruunasi tietenkin mitä mahtavin seura ;) Minulla ei ole itse juhlista vielä mitään kuvia, niin nyt näytän vain kuvia omasta juhla-asustani :)


Monet oli panostaneet ja käyneet meikkaajilla ja kampaajilla, mutta minä päätin selviytyä kaunistautumisesta ihan itse. Hiukset kiharsin ensin suorisdusraudalla neljässä eri kerroksessa ja sitten vain "syrttäsin" tukana takaraivoon ja kiinnitin sinne muutamilla pinneillä. So simple and easy! Edestä sitten kiharsin etutukan jämäni ulkospäin ja vetelin kampauksesta irti pari suortuvaa :) Olen todella tyytyväinen saavutukseeni ja kampauksesta tuli toivotun rento, sillä en missään nimessä halunnut siitä liian laitetun näköistä! Meikistä yritin tehdä "smoke eye" tyyppistä ja ehkä siitä jotain sinne päin tulikin :D Olen kyllä tosi huono meikkaamaan, mutta tällä kertaa onnistuin jopa ihan kohtalaisesti.


Sain mekostani hurjasti kehuja ja olenkin tosi tyytyväinen, että ostin mekon H&M:ltä kesällä heti kun näin sen enkä jäänyt miettimään :D Jatkoilla joku kaatoi minun selkäpuolelle drinkkinsä ja koko helma oli litimärkä, niin sepäs vasta ois harmittanut monen sadan euron silkkipuvussa :) Tykkäsin myös puvun väristä kovasti, eikä se tuntunut ollenkaan liian kesäiseltä vaikka vaalea onkin :)


Koruina minulla oli Kalevala Korun Vanamo -sarjan roikkuvat korvakorut, rannekoru ja sormus. En laittanut kaulakorua ollenkaan, sillä minusta se olisi ollut asussa liikaa, kun korvakorut oli niin näyttävät. Valitettavasti näissä kuvissa toinen korviksista on tarttunut kampaukseeni, eikä näytä lainkaan näyttävältä :D


Vasemmalla puolella rinnassa on meidän ainejärjestön kiltanauhasta taiteiltu rusetti, joka perinteisesti kuuluu vuosijuhlien juhlapukuun :)


Ja terkkuja lukijalle, joka kävit vuosijuhlilla tervehtimässä! :) Aivan tosi mahtavaa, että uskaltauduit moikkaamaan, olin aivan innoissani! :D

Tämä ilta meneekin aikalailla sohvan nurkassa lojuen ja BB:tä odotellen :)

-Lindsay

12 kommenttia

 1. Tosi kaunis puku, eikä tosissaan uskoisi että on h&m:ltä :)

  VastaaPoista
 2. mammi, kiitos! :) noin moni muukin sanoi :)

  VastaaPoista
 3. tosi ihanasti noi hiukset ! tykkään tosi paljon (--:

  VastaaPoista
 4. kaunis ja puku jatodella hyvän värinenkin vielä!! =)

  VastaaPoista
 5. nora, kiitos! kerrankin onnistuin hih :D

  Mona, kiitos! <3 :))

  emmi, kiitos!! :) olen samaa mieltä!

  VastaaPoista
 6. onpa nätti mekko :) ja sinäkin tietysti!

  VastaaPoista
 7. Oi kaunis mekko ja ihana kampaus! Upea <3

  VastaaPoista
 8. Vautsi, oon kyllä ihan samaa mieltä edellisten kanssa, näytät tosi upealta! (: Mulla harmittaa kun en tänä vuonna pääse meidän ainejärjestön vuosijuhlille ollenkaan. :(

  VastaaPoista
 9. Annastiina, kiitos!! :) Mullekin nämä oli ensimmäiset vujut vaikka opiskelen jo kolmatta vuotta ja ensi syksyiset menee sivu suun kun todennäköisesti olen vaihdossa... se harmittaa jo nyt :DD oli kyllä ihana kerrankin laittautua kunnolla :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.