DKNY cozy

Tänään luennoille lähtiessä minulla oli taas päällä yksi USA:sta ostamista DKNY:n cozy -neuleista. Tämä kyseinen vaate saa nyt ihan oman postauksen, sen verran mieluinen ostos se oli!Neuleesta erikoisen tekee se, että sitä voi pitää päällä usealla eri tavalla. Sain liikkeestä mukaan ohjeet, jossa on 12 tapaa pukea neule päälle. Neuleen mukana myytiin myös cozy rengasta, jonka avulla saa tehtyä monia erilaisia malleja neuleesta. En kuitenkaan ostanut rengasta, vaan päälläni näkyvä rengas on ihan perus hopeinen rannerengas!YouTubesta löytyi vielä erittäin kätevä video, jossa kunnolla näytetään kuinka eri malleja tehdään. Itse tykkään eniten kuvan malleista 2, 5 ja 12. Tänään minulla neule oli päällä tavalla 12.


Ostin neuleen tosiaan kolmessa eri värissä, beigenä, harmaana ja mustana :D Mutta kun miettii, että jokaisesta voi tehdä 12 erilaista neuletta, niin 3 x 12 = 36 eri neuletta! Haha!

Löytyykö muita cozy faneja? ;)

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Onpa kiva idea, tuohon jos johonkin viitsii sijoittaa vaikka kolmessa eri värissä! ;D

  VastaaPoista
 2. sulla on ihan superihana blogi ja tyyli :) jatka samaan malliin ;D

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Derya, voi kiva kun tykkäät! :))

  VastaaPoista
 4. Hei paljonko cozyt maksaa jenkeissä?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.