clothes for him

Täällä blogin puolella ei kovinkaan paljon ole käsitelty miesten pukeutumista, mutta nyt innoistuin tekemään pari kollaasia miesten vaatteista, jonka tyylisistä pidän.


1. Paksut neuleet. Viime aikoina on mielestäni löytyny erittäin kivoja, samalla tyylikkäitä, mutta rentoja neuleita miehille! Etenkin ylemmässä kollaasissa on tämän tyyppisiä mitä tarkoitan. 
2. Kauluspaidat. Ruudulliset tai yksiväriset ja kohtuu siistit, on sellaisia joista tykkään. Alemmassa kollaasissa olevassa miehen kuvassa, on puettu värikäs ruudullinen kauluspaita kivasti yksivärisen neuleen alle.
3. Slim fit -housut/farkut. Nykyään voisi sanoa jo melkeinpä, että mitä pillimmät sen paremmat ;D Alemmassa kollaasissa olevat vaaleat farkut on juuri sitä leveyttä mitä tarkoitan. Reisistä melko tiukat, mutta pohkeista vielä rennot ja kuitenkin kapeat lahkeet.
4. Kengät. Jos totta puhutaan niin tämä on se osa vaatetuksessa, johon kiinnitän heti ensimmäisenä huomiota :D Tykkään melko monen tyylisistä kengistä, mutta esimerkkeinä kollaasissa Clarksin desert bootsit ja Converset. Tykkään, että kengät on rennot ja tyyliin sopivat. En voi sietää nahkakenkiä, joissa on monen väristä nahkaa "tilkuissa".

Kaikki kollaasien vaatteet, paitsi alemman kuvan vaaleat farkut, on H&M:n nettikaupasta. Vaaleat farkut Asokselta. H&M on ehdottomasti alkanut ottaan paremmin huomioon myös miesten mallistoja, sillä aikaisemmin ne on olleet tosi suppeita ja tosi "perussettiä". Mukava kun miehillekin voi löytää kivoja vaatteita kohtuuhinnoin ;) Selected Homme on merkki jolta löytyy miehille tosi paljon kivoja ja laadukkaita vaatteita, mutta hintataso on jo vähän korkeampi.

-Lindsay

4 kommenttia

  1. Tyylikästä tyylikästä! Innostuiskohan rasse jostain tollasesta neuleesta, ihanan näkösiä :) Ja muuten vielä kiitokset siitä arvontapalkinnosta, aivan ihanuus on kyllä livenäkin ;) ps. aloitin mun blogin (taas...) uudelleen, jos haluat kurkata :)

    VastaaPoista
  2. Johanna, monesti ne miehet ei edes tajua kokeilla monia kivoja vaatteita, joten niitä täytyy ohjata vähän oikeaan suuntaan ;) Japeki on kokeillu monia juttuja, kun minä oon ehdottanu ja sitten tykänny niistä hulluna :D

    VastaaPoista
  3. tykkään ite ihan samanlaisesta tyylistä :>

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.