asua vain

Viikonloppu mökillä oli aivan mahtava ja rentouttava. Mökillä on vaan niin hyvä nukkua! Siellä unohtuu kaikki stressaavat asiat ja pystyy oikeasti vain olla. Kotona häiritsee monesti joku oli se sitten  joku koulujuttu, tiskipino tai pyykkikasa. Tai parhaassa tapauksessa nämä kaikki yhdessä! Viikonloppuna otin kuviakin ja laitan siitä postausta vähän myöhemmin kun ehdin saada vähän tekstiäkin aikaseksi :)

Tänään lähdin yliopistolle melko aikaisin lukemaan syksyn ensimmäiseen tenttiin! Torstaina pitäisi olla ekonometrian ihmeet hallussa. Kuusi tuntia vierähti melko nopsaa ja kotiin tultiin kaupan kautta. Pihalla nappastiin nopsaa asukuvat.


Viininpunainen paita on uusi ja ostin sen Torniosta Lindexiltä matkalla mökille.

 

Illalla lähdin vielä jumppaileen ja kävin sekä Zumbassa, että minulle uudessa tuttavuudessa Les Millsin CXWorxissä. Liikuntakeskus Hukka on kyllä ehdottomasti Oulun paras sali, sillä siellä on vaan niin monipuolisesti erilaisia tunteja ja paljon vaihtoehtoja! Olen koko syksyn harkinnut SATSille kortin ottoa, sillä se on huomattavasti halvempi, mutta kun eilen katsoin SATSin jumppalukkarin niin tulin siihen tulokseen, että en taida hankkia. Hukan jälkeen on vaikea tyytyä huonompaan :D Nyt minulla kyllä loppui vuokrakortti (jonka olin vuokrannut Japelta :D) ja joudun etsiä uuden. En halua ottaa Hukkaan omaa jäsenyyttä ainakaan tällä hetkellä, sillä se tosiaan on tosi kallis ja sitä kun ei koskaan tiedä, koska mun jumppainnostuslaatuu :D Siinä sitä sitten oltais taas vuosi kiinni kalliissa salikortissa... Heh.

Nyt jatkan Huippiksen kattomista ja illalla tuleekin vielä Täydelliset Naiset :)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Paljonko Oulun SATSille maksaa jumppakortti opiskelija-alennuksella?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, en kyllä tarkalleen tiedä, mutta taitaa olla jotain 50e ja meidän ainejärjestöläiset saa vielä lisäalen.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.