and the winner is...

Sain huiman paljon ihania kommentteja arvontaan! On kyllä mukava, että siellä ruudun takana blogia seuraa niin paljon kivoja lukijoita :) Valitettavasti palkintoja oli tällä kertaa vain yksi. Jape toimi onnettarena ja arpaonni suosi tällä kertaa ..."Johanna kirjoitti...


Ompa ihana palkinto arvonnassa! Musta ois kiva tietää enemmän sun opiskeluista ja liikunnasta, syömisestä jne. Myös päivä kuvina -postaukset on aina kivoja :) keep goin', sillä oulussa asuvien blogeja on aina kiva lukea! :)"

Olen laittanut voittajalle sähköpostia :)

Muutamia postaustoiveita tuli kommenttiboksiin myös ja aivan ylitse muiden nousi postaustoive "päivästä Lindan kanssa". Pitää ottaa se työnalle mitä pikimmiten sillä veikkaan, että joudun alottamaan sen monta kertaa uudestaan kun unohdan kuvaamisen kesken päivän ;D Myös opinnoistani haluttiin kuulla lisää ja kuvia Oulustakin tahdottiin nähdä. Videopostauksia toivottiin myös, mutta saapa nähdä uskallanko ihan videoita alkaa kuvaamaan ;D Ne vois olla hyvinkin luonnotonta settiä, mutta katsotaan! :D

Kiitos vielä kaikille osallistuneille! Kiva kun osallistuitte niin mukavasti niin tällaisia voi järjestää ehkä joskus toistekin :)

-Lindsay

1 kommentti

  1. Jeee mahtavaa, kiitti hurjasti! Pitääpäs heti tsekatakki sähköposti :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.