03/10/11

Maanantai-aamu alkoi väsyneissä merkeissä. Miten viikonlopun jäljiltä voi aina tuntea itsensä väsyneeksi? Herätyskello soi klo 10, mutta päivän ainoa luento alkoi onneksi vasta klo 14, joten sain hieman armonaikaa kerätä itseäni. Sain torstaina taas antibioottikuurin poskiontelotulehdukseen - eihän tämä ollutkaan tälle kesälle kuin vasta kolmas! Maassa ollut ääni alkaa pikkuhiljaa palautua ja nuha loppua, mutta sitkeä yskä jatkuu.

Asukuvista sain selvitä tänän aamuna omin neuvoin ja eihän siitä kovin hyvää jälkeä tullut. Ensi kerralla voisi yrittää saada koko tytön kuvaan :D Vaikka kuvat olisikin selkeitä koneella niin viimeistään bloggeriin lisättäessä niistä tulee epätarkkoja, hmph. Käsieni asento on myös aika hauska :D

liivi Vila // paita Christelle&Co // farkut Levi's // laukku Longchamp

Ostin viime perjantaina ensimmäisen "diilin" Citydeal -sivustolta. Oulusta oli tarjolla 50 eurolla hiusten monivärjäys, leikkaus ja tehohoito! Oikea hinta paketilla olisi 124 euroa. Sain varattua ajan kahden viikon päähän ja sitä odotellessa :) Nyt siellä olisi tarjolla tunnin jalkahoito 25 eurolla, eikä sekään olisi pahitteeksi ;)Lisäsin muuten sivupalkkiin oman Fashiolistani! Se on kyllä koukuttava... Nyt alan katsomaan Suomen Huippumalli haussa!

-Lindsay

PS. Arvontaan voi osallistua vielä muutaman tunnin ;)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.