Lindsay's Diaries 1v arvonta!

Tittidii! Blogini täyttää tänään vuoden ja sen kunniaksi järjestän myös blogini ensimmäisen arvonnan! Toivottavasti mahdollisimman moni innostuisi ja osallistuisi! :)

Pienen arvontani palkinnon hommasin reissusta ja palkintona olisi seuraavaa:

-Guessin hopeanvärinen rannekoru
-Victoria's Secretin vaaleanpunainen huulikiilto sävyä Slice of HeavenIhan helpolla ette tästä arvonnasta pääse, sillä arvontaan osallistut pienellä vaivalla jättämättä kommenttiboksiin risuja tai ruusuja koskien blogiani, kysymyksen tai postausidean! Jos kysymyksiä tulee tarpeeksi, teen niistä ihan oman vastauspostauksen! 

Muistathan jättää kommenttisi perään myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan otettua voittajaan yhteyttä!

Arvonta päättyy maanantaina 3.10 klo 23:59!

Nyt kaikki (myös kaikki kaverit!) osallistumaan ja onnea jokaiselle tasapuolisesti! :)

-Lindsay

33 kommenttia

 1. Haluaisin jättää ruusuja, eli tykkään kovasti blogistasi, kun sinulla on paljon nättejä kuvia, sekä mielenkiintoisia tekstejä luettavana, eli jatkahan vaan samaan malliin :)

  VastaaPoista
 2. Oi, onpas ihanat palkinnot! (: Isot ruusut siitä, että postaustahti on ollut niin reipasta viime päivinä. Tosi kiva on lukea sun juttuja mahdollisimman usein! (: Uusi ulkoasukin on tosi nätti, siitä vielä ekstraruusut!

  VastaaPoista
 3. plussaa siitä, että tämä blogi on niin sinun näkönen ja kuulonen! kaikki, mitä kirjotat, tullee täysin sinun "suusta" ja kuulenki välillä päässäni Linttaäänen ko luen näitä ;)

  VastaaPoista
 4. Ei muutakuin ruusuja vain, ei ole pahaa sanottavaa tältä ajalta kun olen lukenut(melkein alusta asti) Postaustahti on tosi jees, ulkoasussa ja sisällössä ei moitittavaa :) Keep up the good work! oululaisena on kiva kun täältäkin päin löytyy blogimaailmaan vahvistuksia!:)

  -Mau

  VastaaPoista
 5. Kimppu ruusuja tulee uudesta ihanasta ulkoasusta, mukavista postauksista, joita viime aikoina on tullut mukavasti luettavaksi :) Ihana palkinto!

  likealady@windowslive.com

  VastaaPoista
 6. Ruusuja todellakin. Blogisi on tosi kivaa luettavaa. Varsinkin reissujutut kiinnostaa kovasti. Plussaa vielä siitä, että ollaan samasta kaupungista :)

  s.posti: jenni_mi@jippii.fi

  VastaaPoista
 7. Ompas ihanat palkinnot. Ruusuja siitä, että bloggailet kotikulmiltani ja tyylisi on hyvin hienostunut :)

  Hansu

  hansuhtau88@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Oikein paljon ruusuja ihanasta blogista. Kirjoitat hyvin ja mielenkiintoisesti. Tykkään blogistasi oikein paljon :)

  Yhden pienenpienen risun annan kuvien laadusta.

  VastaaPoista
 9. Blogi on monipuolinen ja ihana.On kiva kun löytyy postauksia mm. sisustuksesta sillä teillä on ihana koti :) Jotenkin tulee aina pirteälle tuulelle kun tulee lukemaan sun postauksia ja blogin ulkoasu on simppeli mutta todella kiva. Ja palkinto on aiiiiivan ihana ! Jos tuollaisen guessin korun bongaisin suomesta ni varmasti ostaisin mutta mieltä lämmittäisi enemmän jos sellaisen voittaisi itselleen :)

  justmystyle@hotmail.fi

  VastaaPoista
 10. Ruusuja haluaisin sulle antaa ::)
  Eli on kiva ku pistät paljon kuvia ja kirjoitat ymmärrettävää tekstiä. Se kun ei ole ihan itsestään selvää kaikissa blogeissa :D
  Ihanaa on myös blogisi monipuolisuus, on sisustusta,vaatteita,ostoksia ja matkustelua :)

  Mukavaa syksyä sulle!

  p.s. varastaisin sun rusketuksen jos voisin ::D

  -Laurell-

  VastaaPoista
 11. Tykkään blogistani siksi, ettet vaan luettele "päivän ostoksia" päivästä toiseen, vaan kirjoittelet vähän laajemmin asioista. Sopivan kevyttä luettavaa yliopisto-opiskelijalta toiselle! :) Lisäksi kiva nähdä kuvien kautta Oulua, jossa en oo koskaan käynyt. :]

  (mulla ei ole tollasta anonyymi-mailiosotetta, jonka kehtais laittaa näkyviin hakukoneiden löydettäväksi, joten jos arpaonni osuisi kohdalle, laittaisin mieluummin sit sulle sähköpostia tohon sun blogimailiosoitteeseen :) )

  VastaaPoista
 12. Heippaheei!

  Ihania palkintoja! Ruusuja antaisin hyväntuulisesta blogista ja siitä, että olet kotoisin Rovaniemeltä, kun itsekin siellä asustelen. Jos risuja pitää keksiä niin....hmm.. no kuvien laatu päivän asu-kuvissa on hieman huono. Mutta eipä tuo hirveästi häiritse!

  supermarjo@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Ihanat palkinnot! En yleensä osallistu mihinkään mutta nyt on pakko. :D

  Plussaa tulee ehdottomasti siitä, että tää blogi on niin aito ja jotenkin ihanan luonnollinen etkä vaikuta yrittävän liikaa olla joku muu. :D Vaikee tietenkin sanoa kun en sua tunne oikeasti mutta tällanen fiilis on tullut. :D Plussaa myös siitä, että asut Oulussa ja koti-ikävän yllättäessä tänne on ihana tulla lukemaan juttuja ja katsomaan kuvia missä näkyy Oulu. Lisää Oulujuttuja siis ja semmonen päivä Lindan kanssa -postaus ois kiva! :>

  lifeoflotta@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Onnea 1-vuotiaalle! Ihana arvonta, ehdottomasti pitää osallistua :)(vaikka en ikinä mitään voita).

  Tykkään blogistasi ja käynkin täällä joka päivä kurkkimassa. Joskus yritän jättää kommentiakin :) Ja ehkä ensi kerralla kun keskustassa törmäillään rohkaistun moikkaamaan :D
  Eli jatka vaan samaan malliin! :)
  Ihanaa syksyä! :)

  hanna8201@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Oi mikä ihana arvonta :) No ensinnäkin ruusuja tulee siitä että postaat melko säännöllisesti ja tekstit ja kuvat ovat mielenkiintoisia.Kuvat on myös selkeitä ja hyvälaatuisia,joka on aika tärkeää mun mielestä blogeissa.Risuja voisin antaa vain ja ainoastaan siitä että mä ainakin tykkäisin nähdä vielä enemmän kuvia sun asuista yms vaikka kyllä niitä onkin.

  futaaja90@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Ruusuja voisin lähettää ihan postissa, siitä kun olet ihana bloggaaja :) Blogissasi viihtyy ja tykkään sun vaatemausta.

  Postaus ideana toivoisin laukku esittelyä. Ihania yksilöitä on vilahdellut, mutta en ainakaan muista, että olisit kaikkia esitellyt :)

  www.my-fantazya.blogspot.com
  myfantazya@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Onnea 1-vuotiaalle. :)

  Tykkään erityisesti blogisi suloisesta ulkoasusta ja monipuolisista kirjoituksista.

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Onnea 1-vuotiaalle Lindsay's Diariesille! <3
  Olen ihan koukussa Linda tähän sun blogiin, ihanaa luettavaa ja laadukkaita vaatteita (josta voisin jokaisen omia itselle :D)
  Mun mielestä tää blogi on aito ja tulee hyvälle mielelle, kun tätä lukee. Jatka samaan malliin babe! =)
  Ja hei yksi postausidea voisi olla vaihtelun vuoksi esim.videopostaus lempivaatteista tai asusta jota voisit käyttää joka päivä!

  -Elina
  elinae-@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Ruusuja postaustahdista ja todella mielenkiintoisesta blogista! Löysin blogisi vasta eilen ja nyt on läpikäyty jokainen postaus :)

  Tosi kivat palkinnot! Tsemppiä blogin pitoon ja onnea 1-vuotiaalle blogille! :-)

  vinsentti@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Ompa ihana palkinto arvonnassa! Musta ois kiva tietää enemmän sun opiskeluista ja liikunnasta, syömisestä jne. Myös päivä kuvina -postaukset on aina kivoja :) keep goin', sillä oulussa asuvien blogeja on aina kiva lukea! :)

  johanna_kuoppala@msn.com

  VastaaPoista
 21. Onnea blogillesi! Tykkààn kun blogisi on maanlàheinen ja sisàltàà hyvià muotivinkkejà ja ettà olet muualta kuin Etelà-Suomesta.

  VastaaPoista
 22. Tykkään tyylistäsi ja postaustahtisi on juuri sopiva. Kivoja tekstejä ja kuvia! Ei mitään moitittavaa. :)
  Voisit tehdä sellaisen päivä kuvina -postauksen, myös opiskelustasi olisi kivaa tietää enemmän.


  jen123(at)jippii.fi

  VastaaPoista
 23. ruusuja vain täältäkin!postaustahti on sopiva ja tykkään aiheista,joista kirjoitat. Tästä on tullut hiljattain yksi lempiblogeistani:)

  -K

  (kaisumuurinen@hotmail.com)

  VastaaPoista
 24. Kirjotin sulle äsken pitkän pätkän ruusuja ja sit se hävis yhtäkkiä kuin tuhka tuuleen! :D No mut kuitenki! Ihanaa blogisynttäriä<3 Ruusuja siis tulossa ainakin siitä et kirjotat ihan arkipäivän asioista jotenki tosi mielenkiintosella tavalla. Lisäks tykkään ku oot kotoisin Rovaniemeltä :D Tykkään myös sun sisustusjutuista tosi paljon!

  laura.tuomiko@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Löysin tämän blogisi vasta äskettäin ja oon jo nyt ihan hulluna tähän!:) Oot niin ihanan ja aidon oloinen ihminen, joten isot plussat siitä:) Ulkoasu on ihanan raikas ja teksti helppo lukuista:)Jatkahan samaan malliin!:)

  VastaaPoista
 26. Löysin blogisi hiljattain ystävän suosittelemana, ja tykkään todella! Erityisesti tyylisi antaa inspiraatiota, sillä aloitin oikisopinnot Helsingissä, ja pukeutuminen aiheuttaa välillä päänvaivaa. Olen myös kotoisin Rovaniemeltä, joten on mukava välillä lukea ja nähdä kuvia entisestä kotikaupungista. Onnea blogille ja jatka samalla lailla!
  Jos arpaonni suosii, laitan sulle s-postia.
  -Ella

  VastaaPoista
 27. Risuja en oikeastaan keksi, mut voisit vaikka postata vielä useammin sun kivoja juttuja. =) Ruusuja blogin monipuolisuudesta ja rennosta tunnelmasta. Blogisi on selaimen "suurimmat suosikit" kansiossa! Lisäksi tosi kiva, kun olet Oulusta!^^

  Nina

  VastaaPoista
 28. Löysin blogiisi joskus puoli vuotta sitten ihan sattumalta ja tykästyin heti! Klassisen naisellinen tyylisi miellytti kovasti ja pidän myös siitä, että blogisi ei ole "tekemällä tehty" vaan aito ja positiivinen :)

  Iida

  VastaaPoista
 29. onnea 1- vuotiaalle blogille! toivottavasti täällä juhlitaan vielä monet synttärit, blogisi on nimittäin yksi lemppareistani! olen saanut täältä paljon ideoita ostoksiin, sisustukseen, pukeutumiseen ja matkailuun.. jatka samaan malliin! videopostaukset olis kiva juttu!
  emppu
  emppu123@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Oi onpa kivat palkinnot, pakko osallistua ! <:
  Olen varmaankin noin keväästä asti seuraillut blogiasi ja tykkään! Kirjotat kivasti ja monipuolisesti. Erityisesti on kiinnostanut koti-ja sisustuspostaukset sekä matkailupostaukset. Toiveena olisi päivä sun kanssa-postaus!

  sposti:marika.mehtala@wippies.fi

  VastaaPoista
 31. Mä haluaisin lukea postauksen teidän rakkaustarinasta. Missä ja kuinka tapasitte ja miten päädyitte yhteen ja yhteiseen kotiin jne. :)

  VastaaPoista
 32. Ruusuiset onnittelut blogille synttäreistä! Toivoisin enemmän postauksia opinnoistasi, esim. mitä kursseja käyt ja opiskelutekniikastasi. Haluaisin näin oululaisena lukea myös postauksen lempipaikoistasi ja vaikkapa -tekemisistäsi Oulussa. Toivottavasti jaksat kirjoitella blogiasi vielä pitkään, tätä on aina ilo lukea!

  P.S. Onnista et voi koskaan laittaa liikaa kuvia <3

  -Mandi-

  VastaaPoista
 33. Onnea yksivuotiaalle!
  Tykkään blogistasi, koska tekstisi ovat maanläheisiä ja aitoja. Päivä kanssani -postaus ois kiva! :-)
  Jos satun voittamaan arvonnassa, lähetän s-postia :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.