huhuu, onko siellä ketään?

Pitkästä aikaa normaalimpaa postausta. Aikamoinen jet lag menossa tällä hetkellä. Menin viime yönä, tai siis aamuna, nukkumaan vasta joskus klo 6 aikaan... Mukava pyöriskellä sängyssä, kun ei nukuta yhtään, mutta tietää että pitäisi nukkua. Toivottavasti tämä unirytmi normalisoituisi pian, sillä huomenna alkaa koulukin! Mulla ois huomenna edessä jo ensimmäinen välikoe, mutta taitaa jäädä välistä kun en yhdelläkään luennollan vielä ole käyny saatikka nähnyt luentomuistiinpanoja. Huomenna pitää alkaa ottaa paria menetettyä kouluviikkoa kiinni.

Tänään kävimme Japen kanssa Amarillossa syömässä loman loppumisen surujuhlaksi. Tai ehkä ihan vaan siksi, että ei olla käyty kunnolla ruokakaupassa... Huomenna alkaa kuitenkin se "köyhä ja kurja" opiskelijaelämä ja ulkonasyöminen keskittyy lähinnä yliopiston ruokalaan.

Asukuvatkin tuli nappastua pitkästä aikaa (huonolla menestyksellä) ja päällä onkin lähes kaikki uutta ;)

neule Ralph Lauren // t-paita Gant (vanha) // farkkulegginsit Pacsun // kengät Converse // laukku LV
korut Juicy Couture // kello Michael Kors
huivi ja takki (vanha) Zara

Ja katsokaa kuinka vaalea tuo tukka on!! Tukka vaaleni reissussa ihan älyttömästi ja kotiin tullessa se oli melko keltainen. Ja kauhea. Vetasin eilen päähän tuhkaisen värin, joka hieman poisti keltaisuutta. Kampaajallekin minulla oli perjantaiksi aika, mutta koska olin kipeä peruin sen. Ajattelin laittaa hiuksiin tummia raitoja ja latvat pitäisi leikata. Yllättävän hyvin kuitenkin viihdyn tässä vaaleammassa tukassa.

Ensi viikolla aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja kuvata ne ostokset! Iltaisin on vaikea löytää kotoa tarpeeksi valoisaa paikkaa kuvaamiseen. Luvassa on myös matkapostauksen LA:sta ja Miamista ja ajattelin vielä viimeiseksi tehdä yleisen postauksen matkajärjestelyistä yms.

Vieläkö sieltä ruudun takaa löytyy lukijoita vai onko kaikki unohtaneet blogin lomani aikana? ;D Blogilistakaan kun ei ole toiminut viikkoihin... Tulevalla viikolla vietetään blogin 1v synttäreitä, joten luvassa olisi pientä yllätystä teille lukijoille! Viikonloppuna juhlitaan Japen kanssa myös meidän 2v vuosipäivää!

Pysykäähän kuulolla! ;)

-Lindsay

Ps. alla ensimmäinen matkapostaus New Yorkista!

3 kommenttia

  1. Mä olin aikaerosta viime Amerikan matkan jälkeen sekaisin vissiin viikon :D Tosi kivoja noi uudet vaatteet :)

    VastaaPoista
  2. Anne, huh viime yönäki valvoin klo 3-6... toivottavasti menisi pian ohi :D

    Laura H, mukava kuulla!! :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.