höpinää + asua

Nää mun postaukset tuntuu olevan kaikki samanlaisia, joissa valitan jet lagista :D Siksi valitankin nyt heti tähän alkuun! Kauhea väsy!! Tuntuu, ettei mikään määrä unta riitä, vaan tänä aamunakin olin tosi poikki vaikka olin nukkunut jotain 10h! Se siitä.

Tänään oli koulussa vain yksi luento, mutta sitäkin rankempi. Asia on niin hankalaa, etten tajua juuri mitään! Tämän syksyn kurssivalikoimani on matemaattinen taloustiede, ekonometrian perusteet, kansantaloustieteen oppihistoria, immateriaalioikeus ja mikrotaloustieteen perusteet. Ah, kuinka hauskalta kuulostaakaan! :D Ja ensimmäiset kaksi näistä on pelkkää matikkaa, jossa luulin olevani hyvä, mutten luule enää! Kyllä minä numeroilla osaan laskea, mutta kun pitää derivoida lausekkeita joissa on pelkkiä kirjaimia niin alan olla aika hukassa. No tulipa sitten valitettua koulustakin. 

Päällä oli tänään uusi jakku Forever21:stä, joka on mukavan rennon näköinen eikä ollenkaan liian "tärkeilevä" :)

jakku ja farkut Forever21 // t-paita Urban Outfitters // laukku ja kello Michael Kors // korut Juicy Couture

Jes, melkein onnistuin kuvissa käyttämällä itselaukaisinta! Vielä hieman harjoittelua niin naamakin näkyy ehkä seisoen ;)

Illalla tulossa vielä matkapostaus LA:sta ja huomenna kannattaa olla kuulolla, sillä silloin on blogini 1v synttärit! :)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Moi, sul on ihana blogi ja ihanii vaatteit! oih(:

    www.suvissworld.blogspot.com

    -ssuvi

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.