home sweet home

Kotona jälleen! Eilen tuli valvottua semmoiset 30h, joten aika väsyneet ja sekavat fiilikset vieläkin. Miamista lähdettiin keskiviikkona klo 15 (klo 22 Suomen aikaa) ja kotona oltiin torstaina klo 22 jälkeen. Miamista lento Suomeen oli Düsseldorfin kautta, jossa odotusaika oli melkein 5tuntia ja sitten Helsingissä odotusaika oli vielä 7h... Huh.

Kotimatkasta teki entistä "hauskemman" se, että tulin viimeisten päivien aikana Miamissa kipeäksi. Kauhea flunssa iski päälle ja vei äänen lähes kokonaan mennessään. Ensimmäisen lennon laskeutuminen oli aivan kauheaa tuskaa, sillä tuntui että korvat räjähtää ja raju kipu meni myös poskionteloon ja hampaisiin. Pari seuraavaa laskeutumista meni hieman paremmin, sillä silloin sattui enää vain korviin. 

Kuvat selasin ekaa kertaa läpi äsken, niitä on reilut 800. Yritän saada ensimmäistä matkapostausta ulos viikonlopun aikana :) Laukunkin olen purkanut aivan ennätysajassa ja yritän saada ostoksetkin kuvattua viikonloppuna! Siinä tulee kyllä menemään pieni ikuisuus niin paljon niitä on... heh.


Palataanpa siis myöhemmin! :)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.