etsitään tositarkoituksella

Maaliskuussa postasin haluavani kumisaappaat. No nyt olen taas huomannut kuinka tarpeelliset ne oikeasti olisi täällä Suomen syyssäässä. Ja talven loskakeleillä. Ja kevätsateilla. Ja kaikkina muina sateina. Niitä kun täällä Suomessa "onneksi" riittää! Minulla on aina syksyisin ongelma, että mitä kenkiä käyttää - ei voi käyttää enää ballerinoja ja saappaat tuntuu liian talvisilta, enkä sitä paitsi halua pilata niitä vesisateissa. En haluaisi joka päivä pukea niitä tennareitakaan jalkaan ja kanvaasihan ihmee kaikki vedet heti sisäänsä, joten sadekeleillä ne ei ole mitenkäänpäin edes käytännölliset. Tuliko jo tarpeeksi syitä kunnon kumppareiden hankintaan, vai tarviiko minun edes selitellä? Katselin kumppareita jo USA:n reissulla, en kovinkaan aktiivisesti kylläkään, mutta silmääni ei osunut miellyttäviä malleja.

Hunter Regent Savoy // Hunter Original Gloss Black // Burberry Check Rain Boot
Kuvassa on kumpparit, joita olen miettinyt. Haluan onnistua kumppariostossani ensi kerrasta ja haluan ostaa mahdollisimman ajattoman mallin, sillä en todellakaan halua/tarvi ostaa monia kumppareita. Ja haluan kumpparini olevan tosiaan sellaiset, joita todella käytän, eivätkä ne jää vain komeroon pölyttymään. Keväällä ja vielä tänä syksynäkin olin varma, että haluan Burberryn kumpparit, mutta sitten tajusin, että ehkei ne väritykseltään ole kuitenkaan ne kaikkein käytännöllisimmät, vaikka ihanat ovatkin. Hunterin Originalit on jo melko hehkutetut, mutta omaan silmääni malli näyttää kuitenkin hieman liian ronskilta, vaikkakin kiiltäväpintaisina melko tyylikkäiltä. Ehdottomin suosikkini on  Hunterin Regent Savoy-malli, johon törmäsin tammikuussa Charin blogissa. Malli on mielestäni kaunis, ajaton, tyylikäs ja näyttää ainakin kuvissa sirommilta kuin Originalit.

Onko kenelläkään vinkata muita mahdollisimman siroja kumpparimalleja?

-Lindsay

Ps. nyt alan kuvaamaan USA:n ostoksia!

9 kommenttia

 1. Mielestäni ainakin Burberryn malli on siro :) Tilasin perus mustat Hunterit, lyhyempää mallia.

  Taisin nähdä sinut tänään keskustassa (aika kaukaa), mutta tunnistin uudesta LV ihanuudesta :)

  USAn ostospostausta odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. http://heppo.fi/naisten-kengat/kumisaappaat/rain-boot-105264-0014

  Itse tykästyin noiden kumppareiden malliin.Tuolla on myös paljon muita kumppareita :) Noista Huntereista sen verran että selailin hetki sitten zoovillagen nettisivuja sieltä sitä outlet kohtaa niin olivat muutamat hunterin kumpparit alennuksessa.

  VastaaPoista
 3. Hanna, kokeilinkin noita burberryjä Helsingin Stockmannilla torstaina kun kulutimme aikaa keskustassa jatkolentoa odotellessa. Ne oli kyllä ihan kivat :) Keskustan läpi tänään kävelinkin, joten ihan hyvin saatoin olla minä ;) Sain juuri kaikki ostokset kuvattua, pieni tovi siinä menikin ;D Nyt vaan pitää muokkailla kuvia ja laittaa postaustulille ;)

  VastaaPoista
 4. AnnikA, ei kyllä ole pahat nuokaan! päinvastoin! kiitos vinkistä pitääpä käydä katsomassa sekä hepon, että zoovillagen sivut :)

  VastaaPoista
 5. Jotenkin voisin kuvitella sulla ihan helposti Hunterin Regentitkin jalassa. :)

  http://www.shopbop.com/regent-carlyle-hunter-boots/vp/v=1/845524441916007.htm?folderID=2534374302112432&fm=other-shopbysize-viewall&colorId=11141

  VastaaPoista
 6. Ja siis niistä tosiaan nuo Carlyle-versiot, tippui sana välistä. :D

  VastaaPoista
 7. Laura, näyttää kyllä tosi hyviltä nuokin!! hmph, tästä tulee liian vaikeaa :D oisin jo tilannu kumpparit jos vain osaisin päättää... yritän vielä etsiä josko löytyisi edes hieman halvempia vaihtoehtoja, mutta jos jokin malli löytyy niin sitten en löydä sitä omassa koossa mistään ;(

  VastaaPoista
 8. Burberryt on muovisaappaat, siis ei kumisaappaat. Eivät muun muassa kestä pakkasta.

  VastaaPoista
 9. Burberryt on muovisaappaat, siis ei kumisaappaat. Eivät muun muassa kestä pakkasta.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.