ensimmäisen pussin sisältö

Kolmisen viikkoa sitten vilautin teille Louis Vuittonin pussia, mutten sisältöä. Nyt ajattelin vihdoin esitellä sen sisällönkin. Pussista kuoriutui neverfull MM. Olin päättänyt mallin jo aikaa sitten, mutta mietin azur- ja ebene -kuosien välillä. Mutta koska haluan speedy30:n sitten joskus tulevaisuudessa ebenä päätin ottaa neverfullin sitten tuona vaaleampana :)
Liikkeeseen jäi kyllä vaikka ja mitä ihanaa mitkä ottaisin mielelläni käyttööni ;) Neverfullin valitsin keskimmäisessä koossa, vaikka harkitsin myös isompaa GM:ää. Ajattelin kuitenkin tämän hieman pienemmän soveltuvan paremmin arkikäyttöön sillä koin GM:n hippasen liian isoksi. Haluaisin kuitenkin tuon isommankin Neverfullin vielä kotiuttaa monogram kuosisena... Niin minähän en kauheasti tykänny tuosta monogrammista, mutta nytpä tykkään! Hih. Onneksi laukkuja ei voi koskaan olla liikaa!

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Ihana :) minkä hintanen tuo muuten on?

  VastaaPoista
 2. Heh, no tuota, paljon :D Mutta se oli palkinto itselleni kesän uurastuksesta ;) Ihan kun matkassa ei olisi ollut jo tarpeeksi... hih

  VastaaPoista
 3. Kun noita hintoja löytyy netistä niin monenlaisia ettei oikeen tiedä mihin niistä luottaa...heittävät kuitenkin aika paljon :/

  VastaaPoista
 4. Ihanahan tuo on, siitä ei pääse mihinkää :D

  VastaaPoista
 5. kaura, totta ja tosi kätevä ja ihana käytössä!

  VastaaPoista
 6. ihana laukku. voitko kertoa hinnan ja mistä on tilattu? :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.