top 5 wanted

Useissa blogeissa kiersi vähän aikaa sitten haaste, jossa bloggaajat listasivat viisi juttua, josta unelmoivat. Tässä sunnuntai päivän ratoksi klikkailin itseni polyvoreen ja kokosin omani. Tein kollaasin tavaroista, jotka haluaisin pitkällä tähtäimellä saada vaatekaappiini.


1. Burberry Check Cashmere Scarf. Villaisena kaulahuivi löytyykin jo, mutta haluaisin cashmerehuivin vaaleammassa sävyssä. Elättelen pieniä toiveitä, että huivi löytysi Miamista Burberry Factory Outletista ;)
2. Burberryn duffelia hypistelin viime vuonna Pukumiehessä ja Stockmannilla, mutta takki on sen verran hintava, että sen ostoa saan vielä tovin odotella. Mallin valinnan ja värin kanssa tulisi vaikeus, mutta nyt tällä hetkellä kamelin värinen lyhyempi malli miellyttää minua kovasti.
3. Konjakin väriset ratsastussaappaat oli viime talvena kovassa haussa, mutta en löytänyt yksiäkään. Toivon, että näidenkin löytyminen tapahtuisi jo Jenkkilässä!
4. Mulberryn Bayswaterilla tulen todennäköisesti palkitsemaan itseni kolmen vuoden päästä kun valmistun kauppatieteiden maisteriksi.
5. Mulberryn Daria Clutchin toivon myös joskus saavani, mutta jollei lottovoitto räpsähdä pian tilille, niin sen saamiseen menee vuosi jos kymmenenkin ;D

-Lindsay

Ps. Sain tänään kuvattua vihdoinkin (melkein) valmista kotiamme, joten kotipostausta odotettavissa ensi viikolla!

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.