tämä on Intercity-juna Rovaniemelle

Huh, minähän meinaan ruveta ihan hurjaksi kun parin päivän sisään pukkaa jo toista asukuvaa! Kamerassa on säädöt yhä edelleen pahasti vialla, enkä edes tiedä mikä niissä mättää. Pitää alkaa tutkmaan tilannetta. Kuvat nappastiin Oulun juna-asemalla pikaisesti ennen kuin hypääsin junan kyytiin ja matkalle kohti Rovaniemeä. Naamataulu näyttää melko värittömältä ja tukkakaan ei kuvassa taida ihan parhaimmillaan olla, mutta näillä mennään :D Harmi, ettei tuon asun paita näy tuon paremmin. Se on 100% silkkiä ja löysin sen Stockan kesän viimeisestä alesta.

jakku Zara // paita Christelle&Co // farkut Only // kengät Filippa K. // laukku Longchamp


Oli hankala keksiä junaan eväitä, kun yleensä olen syönyt junassa aina jotain leipää tai sipsiä nälkääni töiden jälkeen. Nyt varauduin etukäteen ostamalla Danonen juotavan jogurtin joka on karppausta yrittävällekin sallittua! Matkalukemisena oli Lauren Conradin L.A. Candy, jonka olen ostanut jo lähes vuosi sitten, mutta sain vasta nyt aikaiseksi alkaa lukea sitä. Pitääkin yrittää lukea se ennen tulevaa LA:n reissua ;)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Eikös nuissa jukurteissa ole aika reilusti sokeria? Ja sokeriahan karppauksessakin vältellään:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, tossa jogurtissa on 0% lisättyä sokeria ja hiilihydraatteja 3,7g/100g... eli melko vähän :) rasvattomassa maidossa ja maustamattomassa maitorahkassakin on enemmän hiilihydraatteja...

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.