kuulumiset

Viikonloppu Rovaniemellä oli ja meni ja kuvasaldo viikonlopulta on pyöreä nolla. Perjantaina ajelin yksin melko väsyneenä Rovaniemelle ja perjantai-ilta menikin ihan kotosalla Onnin kanssa leikkien. Lauantaina ystäväni Saara laittoi minulle raitoja ja illalla istuskeltiin tyttöjen kanssa drinkkibileissä, mutta itse olin ihan vain limulinjalla :) Palautin meillä kesällä käytössä olleen auton takaisin Rovaniemelle ja takaisin Ouluun matkasin sunnuntaina junalla.

Viikonloppu oli melko stressaava, sillä seurasin koko ajan tiedotuksia hurrikaani Irenestä, joka onneksi laantui ennen kuin saavutti New Yorkin, joten suurta vahinkoa ei päässyt sattumaan :) Nyt uutisissa on kuitenkin puhuttu uuden hurrikaanin syntymisestä jo tänä torstaina... Toivon todella, että hurrikaania ei synny tai, että se ei saavuta New Yorkia. Meidän lähtö on nimittäin nyt tulevana lauantaina!

Huomenna olisi kesätöissäkin viimeinen työpäivä, enkä voisi onnellisempi olla! Vihdoin alkaa ansaittu loma! Tai no kouluhan meillä alkaisi kyllä jo ensi viikon tiistaina, mutta me viettelemme vielä ennen kouluun palaamista kolme viikkoa lomatunnelmissa ;) Töitä en aio nyt hetkeen tehdä, sillä olen tehny nyt yli 1,5 vuotta töitä koko ajan koulun ohella ilman kunnon lomia, joten nyt aion piettää vapaata töistä. Marraskuussa palaan erittäin todennäköisesti takaisin kaupan kassalle :) Hain erääseen vaatekauppaanki osa-aikaiseksi, johon sain haastattelukutsunkin. Haastattelupäivät olisi ensi viikolla ja silloin en tietenkään ole paikan päällä. Mutta ei minua ihan kauheasti harmita :)

Huomiseksi koitan saada aikaiseksi jonkinlaista pakkailu/matkavalmistelupostausta ja voisinhan vielä koita pienen kollaasin todennäköisistä ostoksista Jenkeistä ;)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Moi! :-) Hyvä blogi, tulin lukijaks (-: Jos kiinnostaa, kato toki mun blogi osotteessa : http://miijjja.blogspot.com/
    Lukijakskin voi liittyy (:

    VastaaPoista
  2. Jätin haasteen sulle blogiini :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.