kotipostaus part 2: makuuhuone ja olohuone

Viikonloppuna tuli vihdoin ja viimein saatua uusi asunto täysin valmiiksi. Yksi pahvilaatikko ja pari kassia oli pyörinyt nurkissa turhaan ja taulutkin oli ripustamatta. Nyt on kaikki turha roina kannettu varastoon ja tauluille paikan mietitty. Tai no ei niitä paikkoja kauheasti kyllä mietitty, vaan lätkittiin sinne tänne ;D

Makuuhuoneessa on mustavalkoinen teema, kuten oli edellisessäkin. Huone on melko pitkä, mutta kapea, joten sänky joutuu olemaan seinässä kiinni. Siitä syystä sitten yöpöydätkin joutui asettamaan tuolleen vierekkäin, koska jos ne olisi molemmin puolin sänkyä, ei huoneen ovea saisi ollenkaan kiinni. Mielestäni ratkaisu ei kuitenkaan näytä liian hölmötä :) Yöpöydät on JYSKistä, lipastot Ikeasta, pallolamput Pentikiltä ja verho on Marimekon Villi ja Vapaa kankaasta.
Olohuoneesta tykkään enemmän kuin edellisessä asunnossa. On kiva kun keittiö on erillään, eikä ruokapöytä ole viemässä olohuoneelta tilaa.


Ikean vaatekaappi oli edellisessä asunnossamme eteisessä, mutta koska tässä asunnossa on vaatekaappitilaa melko vähän, laitoimme sen olohuoneeseen, koska eteisestä löytyy kaappi ja naulakko jo valmiiksi.


Taulu on Marimekon Ystävät kankaasta ja verho Kaivo kankaasta.


IKEAsta ostettu Expedit hyllykkö tuli tällä kertaa kyljelleen, sillä olisi ollut hassun näköistä jos sekin olisi ollut pystyssä kun vaatekaappi on viereisellä seinällä. Hyllyn päälle tulee kuvan vasempaan laitaan vielä viherkasveja, mutta aion ostaa ne vasta reissun jälkeen.Tykkään asuntomme värimaailmasta kovasti. Se ei ole liian vaalea, sillä tumma lattia ja muutamat ruskeat huonekalut tasoissaa sitä, mutta ei kuitenkaan liian tummakaan. En alkanut kuvaamaan eteistä ja kylpyhuonetta, sillä suoraan sanottuna niissä ei ole mitään näkemistä...

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Ihanan näköistä teillä :) Ja tulihan tässä tätä psotausta lukiessakin mieleen että enpä oo esitellyt uutta olohuonettamme :P

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköistä! Miksi meidän asunto ei oo noin valmis vaikka ollaan muutettu ennen teitä. :D ollaankohan poikaystävän kans kenties vähän hitaita.

  VastaaPoista
 3. heii laitan sulle sähköpostissa noista jutuista mitä kyselit Losista!!!

  VastaaPoista
 4. Lotta, kiitos :) Heh, meillä suju muutto jotenki melko nopsasti ja minä oon sellanen etten jaksa muuttokamoja kovin kauaa nurkissa katsoa :D Vaikka siivoamisessa maailman laiskin olenkin!

  Madde, voi kiitos kovasti! :)

  VastaaPoista
 5. Miims, kiitos! :) kotipostausta kehiin siis ;)

  VastaaPoista
 6. Hei sama täällä ! Mäkään en todellakaan siedä mitään muuttolaatikoita.Niinpä kun muutettiin lauauntaina(viime vuonna siis lokakuussa) niin tais olla kello yksi yöllä kun kaikki laatikot oli tyhjennetty ja tavarat paikoillaan :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.