kotipostaus part 1. : keittiö

Nyt sitten vihdoin ensimmäistä osaa uuden kodin esittelystä. Päätin tehdä tämän tälleen osissa, sillä ainoa esittelykunnossa oleva paikka on keittiö... Ja sieltäkin vielä puuttuu taulu(t), mutta kuvasin sen nyt kuitenkin. 

Uudessa asunnossamme on ihan oikea erillinen keittiö, josta olen aika mielissäni. Aikaisemmin olen asunut asunnoissa joissa on vain keittosyvennys ja kaikissa tuo keittosyvennys on tehty pohjaratkaisuna melko typerästi. Kivaa vaihtelua siis oma erillinen keittiö :) Keittiö on melko pieni ja laskutilaa todella vähän, mutta kaappitilaa on silti riittävästi - enemmän kuin edellisessä asunnossamme!

Mutta aloitetaanpa niillä kuvilla!


Kuten huomaatte, asutaan tosiaan kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa, joten näkymät ei ole mitkään loisteliaat... Onneksi tuo piha on tosi hiljainen, joten uskaltaa silloin täillöin pitämään sälekaihtimiakin auki. Talvellahan tää asunto on sitten oikea akvaario, kun sisällä valot ja ulkona pimeetä...


Keittiöön halusin hieman väriä, sillä tää asunto on muuten väritykseltään melko tumma. Nuo "orkidean oksat" oli edellisessä asunnossa partsilla, mutta mun mielestä ne sopii ihan kivasti tohon keittiöönkin. Pinkki ei ihan oo noita Japen lempparivärejä, mutta tumma lattia ja tummat kaapit onneksi tasottaa tota väriä tosi hyvin, eikä se oo liian räikeä ollenkaan.


Seepran on äiti tuonut Tallinnasta ja se on ihan lemppari!


Suurimman osan Iittalan kivituikuistani asettelin laatikoita purkaessa keittön ikkunatasolle riviin ja ne sopi siihen mielestäni aika kivasti, joten siihen ne sai jäädä.


Lamppu on Japen ostama ja se on mielestäni yksinkertaisen tyylikäs. Verho on Marimekon (yllätysyllätys) kankaasta nimeltä Keisarinna. Verho on alunperin ollut mun ylioppilasjuhlissa pöytäliinana, mutta nyt se sai uuden käyttökohteen. Minulla ei koskaan ole muita verhoja ollutkaan kuin Marimekkoa ja veikkaan jatkavani samalla linjalla pitkään. Kankaat on laadukkaita ja mieluisia kuoseja löytyy vaikka millä mitalla... Verhoilla saa tosi paljon muutosta sisustuksessa.


Keittön kaapit on mielestäni hurjan kivan väriset. Ne on tuollaiset tummanharmaat ja pinta elävä. Huomatkaa pieni tungos pienenpienellä laskutasollamme...Tässä viimeisessä kuvassa on lamppu päällä ja kaapit näyttää hieman rusehtavilta, mitä ne ei ole. Mikään tilaihmehän tämä ei tosiaan ole, mutta riittää meille. Suurin puute taitaa olla tiskikone, mutta ainakin tähän mennessä tiskaus on sujunut melko hyvin yhdessä puuhaten.

Miltäs näyttää? :)

-Lindsay

7 kommenttia

 1. Näyttää tosi kivalle! Ja ihan tosi sievä tuo verhokangas :)

  VastaaPoista
 2. Suvi, kiitos! :)) Itsekin tykkään siitä kovin :)

  VastaaPoista
 3. Oi kivan näköinen keittiö!!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana keittiö ja todellakin kivan väriset nuo kaapit :) Täälläkin kaipailtais oikeata keittiötä kun nyt meillä on tuo komero johon mahdutaan seisomaan juuri just ja just vierekkäin...

  VastaaPoista
 5. Erika, kiitos! :)

  Anonyymi, thanks :)

  Miims, kiitos! :) kaapit ovat kyllä minunkin mieleen, jotenkin niin erilaiset mitä normaalisti on tottunut ja väri ei ole arka likaroiskeille ;)

  VastaaPoista
 6. Mistä oot ostanu ruokapöydän ja tuolit?? :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.