goldtone watch

USAn shoppailulistan kärkipäässä on kullanvärinen kello minulta jo ennestään löytyvän hopeisen Michael Korsin kaveriksi. Michael Korsin kellot miellyttää minua erittäin paljon, mutta kärkikamppailuun ykkössijasta nousi viime keväänä myös Marc by Marc Jacobsin Blade in Gold -kello. Tykkään tuosta valkoisesta kellotaulusta ja sen ympäryksestä, mutta mietin, että kyllästynköhän siihen? Korsin kelloista ykkönen on kollaasissa toisena oleva Oversized Runway Watch, mutta mietin onkohan se turhankin iso melko kapeaan ranteeseeni? Toisaalta pelkään MBMJ:n olevan makuuni liian pieni... Kollaasin kahta viimeistä aion myös zoomailla vitriineistä, mutta viimeinen on aivan samanlainen kuin hopeinen MK:n, joten sitä tuskin ostan.


Marc by Marc Jacobs Blade in Gold // Michael Kors Oversizer Runway Watch // Michael Kors Logo Watch // Michael Kors Midsized Chronograph Watch, Golden


Michael Korseja tulee kyllä nyt joka tuutista, joten siinä mielessä MBMJ ois edes hieman harvinaisempi. Mutta enpä minä kyllä ennenkään ole välittänyt siitä onko joku tusinatuote vai ei jos vaate/asuste miellyttää itseäni.

Onko jollakin suositella muita näiden tyyppisiä kelloja? :)

-Lindsay

pst. alla toinen tämän päivän postaus!

6 kommenttia

 1. itse omistan tuon oikeanpuoleiimman MK:n kellon enkö voi muuta kuin kehua! (:

  VastaaPoista
 2. kaura, se on kyllä ihana, mutta tuntuisi ehkä hieman hölmöltä ostaa täysin samanlainen kello kun se hopeinen tosiaan jo löytyy :/ mutta olen kyllä miettinyt sitäkin vaihtoehtoa :D

  VastaaPoista
 3. MK toiseks viimeinen on hienoin! mun mielestä :p

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, tykkään itsekin siitä ja jos tuo oversized on liian iso ja päädyn siihen etten mbmj:tä halua, niin tuo on kyllä sitte se ykkösvaihtoehto :)

  VastaaPoista
 5. Jos kelloa oot ostamassa niin kannattaa suunnata Macy's:lle. Sieltä voi kassalta hankkia sellasen turistikortin jota voi käyttää koko matkan ajan. Sillä saa kaikista tuotteista jonku -10%. Joissakin paikoissa on myös sellanen verojuttu mistä voi sitten saada ostoksilleen tax-free jutun. :)

  VastaaPoista
 6. Lotta, kiitti vinkistä! pitääpä käydä Macy's:llä kurkkimassa sellaista korttia ;D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.