finally found it!

Mjoo, eihän sitä Rovaniemeltä taaskaan selvitty kotiin ilman tuomisia. Mutta niin se vain on, että minusta Rovaniemellä on mukavempi shoppailla kuin Oulussa! Kaupat on suunnilleen samat, mutta Rovaniemellä ne on jotenkin kivemmin sijoitettu. Ja Oulusta esim. Veromodan vaatteita löytyy vain Mick'sistä ja Stockalta, eikä täällä ole ollenkaan kyseisen puljun omaa kauppaa. Ja ainakin Mick'sissä tarjonta on erittäin huono. Oulussa toisaalta on sitten Stockmann ja Vima, joista löytyy paljon merkkejä, joita Rovaniemeltä ei, mutta yleensä nämä merkit on lompakolleni liian hintavia ;)

No mutta palataanpas takaisin postauksen aiheeseen, eli niihin ostoksiin. Rovaniemeltä löytyi pitkään, tai tarkalleen 4,5kk, etsitty juttu. Kun olimme äitini kanssa Teneriffalla maalis-huhtikuun luin Iltasanomista Sarah Jessica Parkerin tilanneen Marimekon tuotteita soittamalla suoraan Helsingin lippulaivamyymälään ja tilanneen ainakin Marimakon kevään mallistosta Regina-mekon, josta oli lehdessä kuvakin. Ihastuin mekkoon täysin ja etsiskelinkin mekkoa, melko laiskasti kylläkin, täältä Oulusta ja Rovaniemeltä. En mekkoa tuolloin löytänyt, mutta nyt onnisti Napapiirin Marimekon tehtaanmyymälästä! Mekko oli -40% alessa ja kolttu kokoa 42, mutta pienen fiksauksen jälkeen siitä tuli oikein hyvä!


Mekon värit ovat ihanat ja mekko sopii niiden puolesta hyvin käytettäväksi myös syksyllä ja talvellakin. Myös SJP on ottanut mekkonsa käyttöön ;)


Ostos ei jäänyt ihan ainokaiseksi, vaan ostin myös KappAhl:ista viitan tai ponchon tai mikäköhän tuo nyt onkaan. Varmasti tulee olemaan syksyn lemppareimpia vaatteita!


Sellaista tällä kertaa! Seuraavat ostokset lupaan ja vannon tekeväni vasta sitten kolmen viikon päästä NYCistä ;) Tässä asussa kävin moikkaamassa lauantai-iltana kavereita Rovaniemellä :) Viikonloppu meni kaikenkaikkiaan erittäin rauhallisesti :)


-Lindsay

6 kommenttia

 1. Ihan super ihana toi mekko! :) Minäkin ihailin noita ponchoja KappAhlissa.

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia! :)
  Nyt oot samis SJP:n kanssa ;)
  Tiedätkö oon ihan samaa mieltä, Mick'sissä on kyllä heikko valikoima :( Oikein ikävä välillä esim. Helsingin Kampin ja Forumin Vero Modaa.

  VastaaPoista
 3. aivan ihana tuo marimekon mekko! Tosi kaunis :)

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Suvi, kiitos! :) tuo poncho oli Rovaniemellä oikein tyrkyllä kaupan suuaukolla ettei voinut olla kävelemättä ohi ;)

  Hanna, kiitti! :) jep, Veromodalla ois kyllä parempaakin tarjottavaa kuin ne mitkä micksiin on valoittu :/

  diamond girl, olen samaa mieltä ;)

  VastaaPoista
 5. minkähintanen tuo poncho juttu oli? näyttää niin hurjan ihanalle, että pitää varmaan kirmata itsekkin ostamaan:) tykkään hirmusesti tuosta väristä!!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, 19,95e oli hinta eli ei ollenkaan paha :) Minäkin tykkään kovasti tuosta kamelinväristä ja se sopii uuteen tukkaanikin kivasti :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.