elokuinen asu

Pitkästä aikaa asukuvaa. Kameran säädöt oli yllättäen päin p:tä. Ja mun pitäs ehkä alkaa harjotella noita poseerausasentoja kuntoon, sillä mun jalathan näyttää ihan tankeilta. No aina ei voi voittaa! Neule on H&M:n syysmallistosta ja se on ihanan rennon mallinen ja värikihän on tänä syksynä niiiiin muodikas. Heh. Täytyy muuten kehua noita H&M:n farkkuja, jotka maksaa 19,95e. Aivan älyttömän hyvän malliset ja mun kohdalla farkkujen istuvuus on harvinaista herkkua! Terkut vaan sinne Tornion Lauralle, joka mulle niistä vinkkas ;)

neule ja farkut H&M // huivi GT // laukku Longchamp // kengät Vagabond

Aloin muuten maanantaina "karppaamaan" eli pyrin syömään mahdollisimman vähän hiilihydraatteja. Pois jäi kokonaan sokeri, leipä, peruna, riisi ja pasta. Nyt neljän päivän jälkeen täytyy myöntää, että tiukkaa on tehnyt, mutta olen ylpeä itsestäni kun olen pystynyt välttämään kaikkia houkutuksia! Niitä on nimittäin ollut paljon... Aivan ehdoton en aio olla ja kerran viikossa saan ottaa vähän rennommin ja syödä hieman karkkia jos haluan. Pelastukseni karppaamisessa on light cokis ja pari palaa tummaa suklaata päivässä, jotka on sallittuja ;D Tavoitteena olisi muuttaa ruokailutottumuksiani pysyvästi parempaan suuntaan ja siinä sivussa saisi muutama kilo painoakin pudota ;) Kerron edistymisestä jahka sellaista tapahtuu ;D 

Viikonlopuksi suuntaan Rovaniemelle, mutta tällä kertaa täytyy jättää perinteinen Wingstonin Specialplate kahdelle väliin ;( Siipiä saa onneksi syödä ;D

Löytyykö muita aloittelevia karppaajia tai jo pidempään jatkaneita konkareita? :)

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Mä en oo suoranaisesti karpannu, mut leipä ollu kiellettyjen listalla ja hiilaripitosia ruokia vähennetty :) Lähteny semmonen 7kg pois :) Mutta tarkotuksen mukaisesti suht pitkällä aikavälillä koska alotin tän laihdutuksen viime talvena :)

  VastaaPoista
 2. juuri samaiset pehmoperfect-farkut jalassa ;)

  VastaaPoista
 3. Ootpa nätti! Ja ihan turhaan kadehdit jotain Mungo-Annan reisiä. ;)

  VastaaPoista
 4. Maria, vautsi sullahan on hyvin paino pudonnut! :) toivottavasti tästäkin kehosta edes se muutama lähtisi ;)

  emmi, kiitos, itsekin tykkään! :)

  Laura, ;)

  Anonyymi, voi kiitos! :) Mutta kyllä minä vaihtaisin omat reiteni Annan reisiin ihan koska vain ;)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.