curls

Jes! Vihdoin onnistuin tekemään suoristusraudalla kiharat! Sain Mungolifen Annalta inspiraation ihan tosissaan yrittää niitä, kun hänen videoissaan se vaan näyttää niin helpolta. No ihan niin helppoa se kuitenkaan ei ollut, mutta sain kun sainkin kiharat tehtyä! Aikaisempiin yrityksiin verrattuna huimaa edistystä! Eikä niissä edes mennyt kovin kauaa, ehkä joku 10min. Ihan täydelliset niistä ei kuitenkaan tullut ja ensi kerralla pitää kihartaa kahdessa eri kerroksessa, sillä tätä tukkaa näyttää olevan päässä nykyään yllättävän paljon :D Viihdyn muuten yllättävän hyvin tässä vaaleammassa tukassa ja toivon pian saavani hiuksiin vaaleita raitoja! :)Ps. Olen ylittänyt itseni - jo 12 päivää karppailua kohta takana!

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Tosi kivan näköset hiukset :) Ihanan väriset kans!!

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, kiitos :) ennen koin ettei kiharat sovi mulle yhtään, mutta nyt tykkäsin itsekin :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit kiharat olet saanut aikaseksi! Mäkään en osannut ennen tehdä ollenkaan kiharoita suoristusraudalla, mutta juurikin hyvän videon avulla onnistuin. Nykyään en teekään kiharoita muuta kuin suoristusraudalla, on se sen verran nopeampaa kuin lämpörullilla tai kihartimella. :)

  VastaaPoista
 5. Ootko värjännyt kampaajalla hiuksiasi vai itse kotona? Haluaisin tietää millä värillä ja sävyllä olet noita värjännyt kun ovat niin ihanan väriset :)

  VastaaPoista
 6. Tiia, oon värjänny noita vähä siellä sun täällä :D mutta viimeksi kävin kampaajalla laittamassa vaaleita ja tummia raitoja päälle. sitä ennen värjäsin kotona, mutten yhtään muista sitä merkkiä jota se väri oli :/ se oli minun mielestä joku natural tms. väri :D

  VastaaPoista
 7. Tiia, ... ja nyt itseasiassa katsoin tota postauksen päivämäärää, niin tuossa mun tukkaan on laitettu garnierin nutrisse värillä tummanvaalea kulta ja laitettua ihan ihan ohkasia raitoja hupulla :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.