synkkä viikonloppu

Viime viikonlopu piti olla mahtava. Lähdettiin perjantaina mun töiden jälkeen ajelemaan meidän perheen mökille sillä isilläni oli synttärit. Perjantai iltana söimme hyvin ja kävimme veneilemässä. Lauantaina piti olla järisyttävää hellettä, mutta jostain syystä päinvastoin kaikkien ennusteiden Ylitorniolla (tai ainakin meidän mökillä) oli pilvistä. Lähdettiin Japen kanssa kahden maissa sitten Rovaniemelle siinä toivossa, että siellä paistaisi (oli meillä kyllä ihan tarkoitus muutenkin la siirtyä sinne :D) No kyllähän siellä paistoin, about 30min, jonka jälkeen meni pilveen ja tuli ukkonen. Äitikin kivasti laitteli viestiä, että mökillä olikin nyt pilvetön taivas ja koko iltana ei ollut ukkostanut :D Ai mikä tää mun huono tuuri säiden kanssa on? 

No tämä sää nyt oli murheista pienin, sillä pe-la yönä mulla starttasi mahatauti, jonka kourissa olen yhä edelleen. Sitä on kuulemma liikkeellä. Lauantai ilta meni sitten sängyn pohjalla makoillen kun ylävatsa oli kuin tulessa, enkä päässyt näkemään ketään Rovaniemen-ystäviäni. Ärrrsytti. Sunnuntaina äitikin tuli mökiltä kotiin ja mentiin kaupungille ja äiti lupasi ostaa mulle jotain, mutta koska mahani oli yhä kipeä ei mua kiinnostanut edes shoppailu! Olin kaiken lisäksi kuumotellut koko viikon Japelle, että viikonloppuna mennää Wingstoniin syömään ja makustellut sitä mielessäni, mutta turhaahan sinne olisi ollut mennä, sillä en olisi pystynyt syömään juuri mitään (Wingstonissa käyneet ja minut tuntevat kyllä ymmärtävät miksi tämä suunnilleen kaatoi maailmani)

No onneksi edes perjantai-ilta oli oikein mukava ja siitä löytyy kuviakin :)


 
siskoni koira Mauno-Antero <3 joka vihaa olla kuvissa :D 
Ja totta kai pitää muutama kuva Onnistakin olla ;) Onni oli veneilyn aikana jo nukkumassa, niin kuin pikkupojan kuuluukin.Onni oli taas kasvanut ihan mahottomasti! Sillä on piiiitkät jalat ja häntä ja isot korvat :D Ehkä se keskiruumis, ehtii jossain vaiheessa mukaan ;D Ja niin intoa täynnä!

Löytyi sieltä yks kuva minustakin sunnuntailta. Taitaa olla melko väkisin väännetty hymy vatsakipujen lomassa :D Etuhiukset alkaa oleen melko ylikasvaneet, mutten osaa päättää pidänkö ne vai kasvatanko pois!


Ja sitten vielä yksi harmituksen aihe, ehkä jopa kaikkein suurin. Nimittäin tällä viikolla tullee elokuvateattereihin Harry Potter -saagan viimeinen osa, jota olen odottanu kuin kuuta nousevaa sitten viime elokuvan. Liput tuli myyntiin 21.6, josta olin hyvin tietoinen ja odotin kyseistä päivää. Ja kun tuo päivä tuli, laskin, että Japella oli juuri tuolloin ILTAVUOROVIIKKO!! aaaargh. Ja koska olen Japen pakottanut katsomaan kaikki edelliset osat, ei olisi mitenkään reilua mennä ilman häntä tuota viimeistä osaa katsomaan. Joudun siis odottamaan ensi viikkoon että nään sen :( Buu.

Siis aivan kauheita nää mun ongelmat :DD Haha alkoi ihan naurattaa kun luin tekstiä, että kaikesta sitä pitää valittaakin. Mutta eikös se vaan ole hyvä, ettei ole vakavampia asioita ja kai sitä joskus saa vähän valittaa ilman sen kauheampia? ;)

Nyt mun on pakko saada kananugetteja, sillä en ole halunnut mitään muuta koko päivänä.

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Erika, kiitos! :) Oli niin kaunis yötönyö että oli helppo kuvata ;)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.