Pam Bow Ballerinas

Täytyy tehdä tunnustus. Hairahdin sittenkin vielä alennusmyynteihin. Hyi minua, minulla ei ole yhtään itsekuria. No okei, olin kyllä aikonutkin näitä alessa seurailla, sillä olen ihaillut näitä keväästä asti. Nyt aleprosentti oli kivunnut 20:stä 30:neen, en enää uskaltanut jättää niitä kaupan hyllylle. Tiesin, että katuisin sitä kuitenkin.


Filippa K Pam Bow Ballerinas
Täydellinen istuvuus, pehmeä nahka, ihana väri, siro malli ja söpö ulkonäkö. Ei kai ballerinoilta voi enempää toivoa? Kengät kotiutin Oulun Vimasta, mutta kenkiä löytyy mm.  osoitteesta Brandos.fi. Koko oli melko pientä, sillä jouduin ottamaan koon 38 ja yleensä kokoni on 36-37.

I love them.

-Lindsay

10 kommenttia

 1. heh, suolaiset 90e. mutta pitäähän sitä kesässä yhdet kunnon ballerinat ostaa ;)

  VastaaPoista
 2. Ounou. Ei kovin hyvin ny onnistu tuo sun säästökuuri.... 90e ballerinoista! Huhuhu mieti millä rahalla noi sieltä jenkeistä olis löytyny ja jotain muuta sillä myös... hmm mut eihä se asia sinänsä mulle kuulu!!:) tzemii

  VastaaPoista
 3. No onneksi mun budjetti ei sentään yhdistä ballerinoista kaadu vaan kyllä se rahankeräys on ihan suunnitellulla mallilla :) Ei ole kivaa olla koko kesää ostelematta yhtään mitään kun raataa joka päivä 9-17 duunissa, joten ehkä muutamat ostokset täytyy itselle sallittanea, ettei pää sekoa ;)

  Ja koska Filippa K on ruotsalainen merkki, niin niitähän ei USA:sta kyllä halvemmalla saa... :)

  VastaaPoista
 4. Aina pitää pikku palkintoja saada, että jaksaa painaa duunia! Kivat baltsut ovatkin!

  Hei, sattuisko sulla olemaan ketään kaveria, joka vois lähtee meille teksasiin kolmeksi kuukaudeksi tässä hyvin pian? Elokuussa tarkemmin sanottuna. Etkö sinäkin ole oululainen?

  VastaaPoista
 5. Totta, kyllä sitä pitää itseä hieman saada palkita ;)

  Ei kyllä valitettavasti tule ketään mieleen kellä vois tuollaiseen olla saumaa tai suunnitelmana... Kyllä, oulussa asutelen ja rovaniemeltä lähtöisen :) Toivottavasti löydätte jonkun!

  VastaaPoista
 6. M-K, mikä homma siellä Teksasissa on?Herätti mielenkiinnon.. :) terv. Oululainen

  VastaaPoista
 7. Hyvä kun kotiutit! Nätit ja ihanat :)

  VastaaPoista
 8. Tosi nätit kengät ja varmasti erittäin laadukkaat :)

  VastaaPoista
 9. Onpa nätit! Ja tuo väri on ihan täydellinen! Kyllä työssä käyvän täytyy aina välillä muistaa palkita itsensä :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.