ostolistaa USA:an vol. 2

Ja shoppailujen suunnittelu USA:n reissua varten jatkuu! Tällä kertaa on vuorossa vaateharkintojen esittelyä. Aion hankki matkalta lähinnä klassisia ja laadukkaita perusvaatteita merkeiltä, jotka ovat halvempia USA:ssa kuin Suomessa. Aion yrittää välttyä liioilta muotihömpötyksiltä, jotka menee sesongin jälkeen aina kirpputorille.

1. Victoria's Secret on liike missä on ehdottoman pakko päästä käymään! Nuita ihania alusvaatteita on pakko saada hypistellä ja kokeilla päälle. Toivottavasti sitä näyttää ne päällä yhtä hyvältä kuin VS:n mallit catwalkilla konsanaan ;) Haha, dream on!
2. Tommy Hilfigerin liikkeeseen ajattelin myös eksyä lähinnä farkkujen perässä. Hilfigerin farkut on yleensä istuneet mulle hyvin ja ovat laadukkaita. Myös bleiseri ja raitaneule on Hilfigerin ja sellaisia klassisia ja laadukkaita perusvaatteita joita matkalta aion lähinnä hankkiakin.
3. Ralph Laurenin palmikkoneule on saatava ainakin yhdessä värissä, kuten myös kauluspaita

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.