lördag

Tänä aamuna olin tosi tehokas ja aloin melkein heti herättyäni siivoamaan! Kämppä olikin päässyt melkoiseksi sikolätiksi, että johan se oli aikakin. Japekin liittyi puuhaan hieman myöhemmin herättyään. Siivoamisen jälkeen olikin kauhea nälkä ja kiiruhdimme kaupunkiin syömään, sillä Japesta tulee tosi kiukkuinen nälkäisenä ;) Menimme Kauppuri5:seen, jossa minä söin vuohenjuustosalaatin (suosittelen) ja Jape Chiliburgerin (suosittelee :D).


honey
Ulkona olikin ihan nätti ilma, vaikka lupasi koko päiväksi pilvistä ja sadetta. Menimme sitten hieman reiluksi tunniksi rannalle makoilemaan ja sulattelemaan ruokaa. Nallikarissa oli meneillään Beach Soccer turnaus, joten porukkaa riitti, vaikka kuvista sitä ei ehkä huomaakaan :DKävin myös ensimmäistä kertaa tälle kesälle alennusmyynneissä, enkä ostanut mitään. Vaikka mitähän siellä kyllä olisi ollut, mutta rahatilanne on tällä hetkellä melko tiukka tulevan reissun takia ;) Yritän piettää kukkaron nyörit mahdollisimman tiukilla ja olla ostamatta juuri mitään ennen reissua.

Nyt lenkille!

-Lindsay

1 kommentti

  1. Meillä oli kanssa tarkoituksena mennä perjantaina Kauppuri5:seen ja mulla oli tarkotuksena maistaa toi vuohenjuustosalaatti, mutta paikka oli niin täynnä, että pitää mennä joskus paremmalla ajalla :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.