kesän aleostokset

Tämän kesän aleshoppailujen saldo on hyvin mitätön. En ole löytänyt juuri mitään ja jos olenkin löytänyt olen miettinyt, että tarvinko nyt tätäkään vai pitäiskö rahat säästää sinne Jenkkilään. Ja melko usein olen kaupasta tyhjin käsin lähtenyt pois. Pari juttua on kuitenkin olen saanut kotiin asti tuotua ja molemmat on sellaisia, joita olen enemmän tai vähemmän etsiskellytkin.

Ruskeaa hieman paksumpaa nahkavyötä olen etsinyt jo pitkään, mutta se on ollut yllättävän vaikeaa, sillä en ole löytäny sellaista mistään. Nyt Pukumiehen alesta löytyi GANTin vyö jonka alkuperäinen hinta oli 69e ja alen jälkeen sille jäi enää puolet. En kovin kauaa miettinyt, että otanko vai jätänkö. Pitäisi ehkä käydä yksi reikä teetättämässä siihen lisää.


Farkkujen metsästys mulla on oikeastaan melkein aina päällä, sillä löydän tosi harvoin mallia joka istuisi mulle oikeasti. Tällä kertaa etsin hieman rennompia farkkuja kulutuksilla, jotka voi kivasti kääriä nilkoista. Malli on tosi kiva, mutta kulutuksia voisi olla enemmän. Löytyisikö vinkkejä niihen tekoon?


Semmoisia löytöjä. En millään malttaisi odottaa enää tulevaa reissua, sillä haluan jo päästä shoppailemaan ankarasti :D

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Ihana toi Gantin vyö! Mun pitää käydä myös katsomassa Pukumiehen alet. Olen kyllä ensi viikolla lähdössä matkalle, vähän säästellyt ihan tarkoituksella shoppailut sinne :)

  VastaaPoista
 2. raastinrauta ja ratkoja käteen ja kulutuksia tekemään :D t. helsingin-herra

  VastaaPoista
 3. Hanna, minustakin ;) Pukumiehessä oli ihan kivoja juttuja kyllä alessa. Toivottavasti löydät reissultasi paljon ihanaa shoppailtavaa ;)

  Helsingin-herra, yritin jo pikkuisella raastinraudassa mutta siinä tais olla liian isot ne reiät niin ei onnistunut ;D ratkoja pitää vissiin käydä sitten hankkimassa!

  VastaaPoista
 4. ratkojalla on työläämpää mutta jälki parempaa.. valkaisemalla saa kans siistiä jälkeä. ei muutaku kaupaan hakeen ratkoja ja hommiin :) t. sama herra edelleen

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.