dreaming of Louis Vuitton

Kyllä, olen päättänyt. Kun syksyllä palaan takaisin USA:n reissulta tulee kainalossani olemaan ensimmäinen Louis Vuittonini. Ensimmäinen, muttei viimeinen. Nyt kamppailen enää sen päätöksen kanssa, että mikä tai lähinnä mikä kuosi? Vaihtoehtoja laukun mallille oli kaksi: neverfull MM ja speedy 30. Mutta taidan olla päätöksen tehnyt, että ensin hankin neverfullin, sillä se vaan on opiskelijaelämässä huomattavasti kätevämmän kokoinen kuin speedy. Kuosi tulee olemaan damier, mutta se, että onko se ebene vai azur on vielä auki. Ruskea ebene olisi siitä mielestä parempi, että se ei ole väriltään niin arka kuin vaalea azur. Koululaukussa kun tulee kannettua vähän sitä sun tätä, enkä halua heti olla sotkemassa laukkua. Tulevaisuudessa speedy 30 tulee sitten olemaan kuosiltaan juuri se toinen kuin minkä nyt valitsen neverfulliin. Monogram ei ole kuosivaihtoehtona siksi, että en kovin pidä siitä ja se tuo liikaa mieleen feikkilaukut, joita tönöttää kaikkien turistirysälomakohteitten kauppojen hyllyllä vierivieressä.


Käsittääkseni LV:t on Jenkeissä kalliimpia kuin Suomessa, joten laukku täytyy ostaa jo Suomesta. 

Niin milläs rahalla meinaan tämän kaiken rahoittaa, olehan kuitenkin tosiaan lähdössä sinne USA:ankin? No säästämällä, säästämällä ja säästämällä. Minulla on LV-budjetti ja USA-budjetti erikseen :D En ole koko kesänä käynyt Rovaniemeä pidemmällä, shoppailu on ollut hyvin minimissään, vaikken toki kokonaan ole sitä saanut vältettyä ja koska asumiskulut menee Japen kanssa puoliksi, on säästäminen ollut mahdollista. Lukijoissa on varmasti henkilöitä, jotka ajattelee, että on idioottimaista ostaa noin kallis laukku, mutta itse en näe asiaa niin. Laukkujen materiaali on hyvin kestävää ja hyvin pidettyä LV:t voivat kestää kymmeniäkin vuosia. Jos ajatellaan, että ostaisin joka vuosi tästä eteenpäin edes yhden 50 euron tekonahkalaukun (joka hädin tuskin edes sitä vuotta kestää kunnossa) on noista laukuista melko nopsaa kertynyt LV:n summa. Minun mielestä kannattaa panostaa ennemmin laatuun, kuin halpaan hintaan :) Ja ei, en tule kyllästymään laukkuun, sillä pidän malleja melko yksinkertaisina ja klassisina.

Jotku varmaan muistaa halunneeni Mulberry Bayswateria kovasti ja miettii miksen säästä rahaa hieman enemmän ja osta sitä. Olen päättänyt odottaa Bayswaterin kanssa siihen, että valmistun maisteriksi ja aion palkita itseni sillä sitten :) Bayswater kun tulee luultavasti silloin sopimaan tulevaan (toimisto)tyyliini hieman paremmin, kuin nykyiseen ;)

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Oi kuulostaa NIIN hyvältä! Ja voi että sitä onnen hetkeä, kun saat ihanuuden käsillesi! Kyllä silloin kaikki säästäminen palkitaan! :D

  VastaaPoista
 2. Mullekkin kelpaisi kyllä tommonen LV:n laukku :P

  VastaaPoista
 3. Maija, samaa mieltä ;)

  kaura, onhan ne ihania :)

  VastaaPoista
 4. ja mie oon sammaa mieltä ko sillo rillossa herkuttelemassa! ;) kapulakielellä tuo vaalea iso laukku ehottomasti! saatetaa muute huomena tulla käymää oulussa, että jos muuttokiireiltä ehit, ni vois treffata! pittää yrittää muistaa soittaa :)

  VastaaPoista
 5. Laura, mie en osaa yhtään nyt päättää!! tuun varmaan tyhjin käsin lopulta kotiin ku en osaa tehä päätöstä :D ootteko kauan täällä?! soitelkaa!!!

  VastaaPoista
 6. Itse käyn nappaamassa kahden viikon päästä tuon Speedyn Damier Ebenenä, mutta Azur on kyllä jotenkin ihanan kesäisen fresh, eritoten tuossa Neverfullissa! Ei muuta kuin onnea väripohdiskeluun, itse pohdiskelen vielä oman laukkuni koon kanssa. :D

  VastaaPoista
 7. Meillähän on sitten samat suunnitelmat että ko joskus tuolta yliopistolta kuittaa DI-paperit ulos niin voi palkita ittensä Bayswaterilla :).. Ite olen ainaki ollu tyytyväinen tuohon Speedyyn mikä mulla on -se on varsinainen tilaihme- mutta Neverfull on ehdottomasti käytännöllisempi niiden pitkien olkahihnojen vuoksi, varsinki jos pitää kuljettaa paljon tavaraa. Se vähän kismittää kun siinä laukussahan ei juuri paljoa nahkaa ole, vaan suurimmaksi osaksi se on sitä kanvaasia (tjsp..). Mutta kyllä Vuittoni on aina Vuittoni :)

  VastaaPoista
 8. Tiina, no sitten meillä on molemmilla jotain mitä odottaa ;) joo tiedän että LV:t ei oo nahkaa, mutta oon lukenut että se kanvaasi ois jopa nahkaaki kestävämpää! :)

  VastaaPoista
 9. onko totta että vuittonit on suomessa halvempia kuin jenkeissä? oon ite menossa pian jenkkeihin ja suunnittelen neverfullin ostoa :) mutta jos suomesta saa halvemmalla niin täytyypä sitten harkita uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on! Laukkujen hinnat on n. 50-100e kalliimmat kuin Suomessa. LV kun on eurooppalainen merkki, joten se luonnollisesti maksaa USA:ssa enemmän. Neverfull MM maksaa USAssa 940 dollaria, mikä on tämän hetkisellä kurssilla n. 750 euroa ja käsittääkseni USA:ssa tulee aina ostojen lisäksi verot, jotka vaihtelee osavaltioittain, mutta on jotain 8-10% luokkaa. Suomessa Neverfull MM maksaa n. 670 euroa.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.