catch up

On tullut aikalailla laiminlyötyä tätä blogia tässä viime aikoina. En vaan ole jaksanut kanniskella kameraa mukanani, saatikka sitten alkaa kirjoittaa tänne jotaki. Nyt kuitenkin pientä kartotusta mitä viime aikoina on tapahtunut :)

Viime viikonloppu meni Rovaniemellä ystäväni läksäreissä. Oli kyllä ihan mahtava päivä ja aloitimmekin sen jo hyvissä ajoin päivällä grillaamalla. Ah, kuinka rakastankaan grilliruokaa! Kerrostalossa asumisen heikkouksia on ehdottomasti se, ettei saa olla grilliä... Nytkään en panisi ollenkaan pahitteeksi jos saisin grillattuna pari herkkusientä, homejuustolla täytettynä ja pekoniin käärittynä! Illalla jatkettiin baariin ja tuli nähtyä monia tuttuja, joita nykyään näkee harmittavan vähän.Rovaniemellä sain sitten kuitenkin tartutettua itseeni jonku flunssa ja olen taas kipeä ja saikulla. Oon varmaanki työnantajani mielestä kesätyöntekijä number one. Mutta eipä näille voi mitään.

Sairastuminen tuli muutenkin aivan hemmetin huonoon väliin, sillä meillä on viikonloppuna edessä muutto. Niin ihana kuin tämä asunto onkin, niin vuokra on ollutkin sitten vähän vähemmän ihana. Muutamme ihan lähellä, suunnilleen nurkan takana olevaan kaksioon, jossa vuokra on 200e halvempi. Melko iso säästö siis. Asunto on vanhassa talossa, mutta se on vastikään rempattu ja siellä on unelmoimani tummanruskea parketti! Tässä pitäisi siis olla täysi tohina päällä laatikoiden pakkaamisessa, mutta flunssa on vienyt voimat.

Tulipa tuossa viime viikolla rasitettua hiuksiakin melkolailla... Halusin vaalentaa hiuksia ja koska en halunnut mennä kampaajalle maksamaan raidoista itseäni kipeäksi, päätin yrittää itse vaalentaa. No väripurkkeja tuli tähän päähän tungettua yksi jos toinenkin ja hiukset ovat nyt vaaleammat. En kyllä voi sanoa, että tuo kotona värjääminen ois tullut yhtään sen halvemmaksi kuin kampaajakaan :D Kuvia hiuksista ei ole, mutta olen kyllä itse oikein tyytyväinen. Jossain vaiheessa ajattelin laittaa vielä raitojakin, kunhan nyt ensin annan tämän hattaran vähän aikaa levätä.

Siinäpä pieni kertaus viime aikaisista tapahtumista. Katsotaan josko tässä jossain vaiheessa taas ryhdistäytyisin tämän blogin suhteen :)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Oi kivaisa blogi. Seuraan: >

    ps. kurkkaa toki minunkin blogini puolelle jos jaksat: >

    VastaaPoista
  2. Tuo 200 on kyllä jo huomattava säästö! Ja parkettilattia on varmasti ihana. Onnea uudesta kodista! :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.