sunny saturday

Eilinen oli aikalailla täydellinen päivä! Herättiin Japen kanssa jo kymmeneltä (tai siis minä heräsin ja herätin Japen) ja valmisteltiin eväät ja pakattiin kamat rantaa varten. Säät olivat sittenkin vielä eilen suotuisat ja oli ihanaa päässä itsekin nauttimaan edes yhtenä päivänä helteistä! Oulun kaksi suosituinta hiekkarantaa on Nallikarin hiekkaranta meren äärellä ja Tuiran ranta joen rannalla. Me valittiin Nallikari, sillä siellä tulee ihan sellainen fiilis, kuin olisi ulkomailla :) Nallikarissa käy kaikenikäistä porukkaa, mutta Tuira on ehkä suosituin nuorten keskuudessa.

rusketus oli aamulla vielä paljon heikompi mitä iltapäivällä

Lähdettiin neljän aikaan hakemaan kaupungista ruokaa ja syömään torinrantaan. Minä halusin sushia ja Jape haki pitsaa. Oli kyllä kauhea nälkä!Ollaan tässä viime päivien aikana unelmoitu omasta veneestä, jolla olisi kyllä aivan mahtava lähteä seilailemaan hellesäällä! No ehkä sitten joskus :)Jos saisin valita haluaisin todennäköisesti mieluiten asua Kiikelinrannassa jossain ihanassa asunnossa jossa on iso parveke etelään. Mun mielestä näiden talojen asunnot on hauskoja, sillä ikkunan alla on vain vettä. Joku oli näköjään parkkeerannut vesiskootterinsakin partsin alle :)

Tätä tietä kun jatkaisi Torinrannasta poispäin niin saavuttaisiin meidän kotiin :)


Illalla päädyin hieman juhlimaan parin ystävän kanssa ja iltakin oli tosi hauska. Tämän päivän olotilat ei olekaan olleet yhtään hauskat ja selvisin sängystä ylös vasta viideltä ja nyt vasta tuntuu, että tästäkin päivästä selvitään :D Mulla on kyllä maailman huonoin viinapää ja jätän tuon juomisen taas vaihteeksi muiden hoidettavaksi.

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Haha vähän sama vika, heräsin vartti sitte "päikkäreiltä" :D Ihania maisemia! :)

    VastaaPoista
  2. joo taitaa olla tämän kesän juonnit juotu ainakin mun osalta :D hyi olkoon!

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.