summer colors

Näin ystävälläni kuvassa ihana topin viime viikolla ja mun oli tietty heti ihan pakko mennä matkimaan, sillä toppi vaan oli niin superkiva! Tai oikeastaan matkin kolme kertaa, sillä ostin sen saman topin kolmessa eri värissä. Toppi on saman tyyppinen joita olin vilkuillut Zaran nettisivuilla kaihoisasti ja toivonut, että Oulussakin näkyisi jotain ihanan värikästä. No nyt Lindex oli toteuttanu toiveeni ja täytyy kiittää Elinaa, että hän kuvallansa antoi minulle kallisarvoisen vinkin ;) Topeilla oli hintaa 14,95e/kpl!

Tänään minulla oli töihin mennessä päällä pinkki versio topista.


Saman topin ostin siis myös vihreänä ja sinisenä. Malli on vaan aivan ihanan rento ja värit herkullisia kuin karamellit ;) Otin kuvan myös H&M:ltä pari viikkoa sitten ostamastani vaaleankeltaisesra topista jonka löysin alesta 7 eurolla!


Kuten asukuvasta voi päätellä on helle saavuttanut Oulunkin! Ihan mahtavaa kun täälläkin on saanut nauttia lämmöstä tai pikemminkin, että jotkut ovat saaneet. Itse olen istunut töissä ja kun olen kotona hieman ennen puolta kuutta olen istuskellut parvekkeella vajaan tunnin. Tänään oli kyllä niin kuuma, että teki tiukkaa istua parvekkeella sillä sinne meinasi läkähtyä!

Mutta jotta palattaisiin maanpinnalle, niin sääennuste lupaakin viikonlopuksi sitten mukavasti sadetta, ettei vahingossakaan me päivätyössäkäyvät saisi nauttia auringosta ollenkaan. Ihan sama rusketukselle, sillä olen jo tarpeeksi ruskea, mutta olisihan se kiva joskus voida viikonloppuna vapaapäivinä olla ulkona saamatta vettä niskaan :/


-Lindsay

3 kommenttia

 1. Minäkin oon himoinnu noita Lindexin toppeja! =)

  VastaaPoista
 2. minkälaista materiaalia tuo on? :))) ihanan herkullisia värejä!

  VastaaPoista
 3. Suvi, ne on kyllä niin kivoja, kannattaa käydä hakemassa oma pois kaupasta ;)

  iriis, topit on edestä sellaista kiiltävää kangasta ja takaa trikoota :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.