maxidress

Lupasin eilen esitellä Rovaniemeltä tekemäni löytöni ja meinasin unohtaa sen kokonaan. Rovaniemen H&M on ainakin sata kertaa parempi kuin Oulussa ja siellä oli niin paljon kivempia juttuja! Teinkin sieltä erään kaivatun löydön. Nimittäin maximekon, joka sopii iltapuvuksi syksyllä oleviin ainejärjestömme 20-vuotis vuosijuhliin. On hyvä olla ajoissa, ettei taas tule kauheaa kiirettä mekon hankkimisen kanssa (kuten viime syksynä jolloin jätimme kokonaan menemättä) ja kun noin edullinen ja hieno tuli vastaan, en voinut jättää sitä kauppaan! Mekko maksoi tosiaan vain 49,95e ja on mielestäni aivan upea!

Minä tykkään, entäpäs te? Onko tämä mielestänne sovelias vuosijuhliin?

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Vou, enpä olisi heti H&M:n mekoksi uskonut! Tosi kaunis! Ja niin oot muuten sinäkin tuossa alemmassa postauksessa, ja aivan ihan asu siinäkin :)

  VastaaPoista
 2. Jenni, en kyllä ois minäkään jos olisin vain kuvan nähnyt! Olin kyllä onnessani kun tuon löysin. Ja kiitos sinulle kauheasti <3

  VastaaPoista
 3. Vau, tosi upea mekko, kyllä kelpaa juhlistaa vujuja! (: Mulla vähän harmittaa kun missaan meidän oman ainejärjestön 20-vee -juhlat marraskuussa, mutta toisaalta syynä on eräät häät joten ehkä en jaksa murehtia kovin kauaa. :D

  VastaaPoista
 4. Tosi upea, ja ihanan värinen mekko!:)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.