mango-meloni

Näitä pyhäpäiviä pitäisi olla enemmän! Olen tainnut sanoa sen kyllä aikaisemminkin... Oli ihanaa nukku keskellä viikkoa pitkään! Taisin kyllä nukkua liiankin pitkään, sillä päätä on siitä syystä jomotellu hieman. 

Lähdettiin Japen kanssa käymään lounaalla, joten vaatteetkin piti tälle päivää saada päälle. Ulkona oli ihan kivan lämmintä, mutta valitettavasti pilvistä :( Olisin halunnut sushia, mutta kaikki paikat oli kiinni, joten päädyttiin Kauppuri 5:seen. Oli kyllä hyvä paikka. Annoksista piti ottaa kuvatkin, mutten koskaan ehdi, sillä ku annoksen eteeni saan hyökkään heti sen kimppuun :D

kuvat on otettu kännykällä
Käytiin auttamassa hieman kaveriani muuttokuorman kannossa ja sen jälkeen haimme tälle kesää ensimmäiset tötteröt! Mango-meloni on mun herkkua. 


Nyt meillä on uunissa burritot ja kohtahan se onkin jo nukkumaanmenoaika :) Huomenna suuntaan töiden jälkeen auton nokan kohti Rovaniemeä!

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.