the empire state of mind

Huhuu, onko täällä enää ketään? Huh on näköjään vierähtänyt tovi jos toinenkin sitten viime postauksen. Olin viime viikolla  pienen flunssan kourissa, jolloin voimia ei riittänyt juuri muuhun kuin töihin. Sain torstaina antibiotit poskiontelontulehdukseen ja nyt alkaa flunssa oleen lähes ohi.

Viikonloppu vietettiin mökillä Ylitorniolla ja oli ihanaa olla ihan rauhallisesti ja levätä täysvaltaisesti. Me ulkoiltiin ja kalastettiin ja syötiin hyvin. Seuraava mökkiviikonloppu tuleekin jo melko pian, sillä lähdemme juhannukseksikin mökille. Emme vaan ole vielä päättäneet, että mille mökille :D

Olimme pääosin viikonlopun Japen mökillä, mutta kävimme piipahtamassa myös meidän mökillä, jossa tapasimme taas ihanan Onnin <3 Tässä hieman kuvia Onnista ja ympäristöstä :)Onnista on kasvanut jo iso poika ja se painaa sylissä jo paljon. Pentuaika on aivan liian lyhyt :)

Yritän kovasti parantaa tapani ja postailla edes vähän useammin. Jos kuitenkaan en sitä tee, niin toivotan jo etukäteen kaikille oikein ihanaa juhannusta :)

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Onpas Onni kasvanu, ihania kuvia taas :) Tulee vähän koiravauvakuume ;D

  VastaaPoista
 2. Ei herranen aika että osaa olla suloinen koira !! Sulin ihan totaalisesti:D

  VastaaPoista
 3. Suvi, Onni on jo iso poika <3 joo itelläki ehkä pieni koirakuume mutta ei vielä ei vielä ;D

  Essi-Julia, Onni on kyllä oikea hurmuri :)

  VastaaPoista
 4. ihanan näköstä tuolla, ja ei mikään vähiten ihana koiruus, ihan ylisulonen! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.