ylioppilas vuosimallia 2008

Uudet ylioppilaat on nyt julkaistu - kauheasti onnea kaikille tänä vuonna lakin saaville! :) Nyt onkin sitten hyvä aika palata ajassa taaksepäin omiin yo-juhliini, jotka juhlin 2008 keväällä. Kirjoitukset meni yleisesti ottaen tosi hyvin, oli niin iloisia yllätyksiä kuin pieniä pettymyksiäkin :) 

Juhlamekkoni oli teetetty. Kangas oli isini Kiinasta tuomaa hienoa nudenväristä silkkiä ja mallin mekkoon löysin netistä. Mekko oli olkaimeton ja pallohelmainen, sekä vyötäröllä oli taakse sidottava rusetti organzasta (en tiedä miten kirjoitetaan...). Kenkien etsintä oli kaikkein haastavinta, sillä halusin puvun väriin sopivat kengät, mutta vihdoin löysin täydelliset kengät Andiamosta. Koruina minulla oli Kalevalan Vanamosarjaa.

äiti <3

Tykkäsin mekosta kovasti, mutta ongelmiltakaan ei säästytty! Ompelija ei ehtinyt tehdä mekkooni olkainta, jonka halusin siihen lisättävän jälkikäteen, joten jouduin pärjäämään ilman. Silkki kuitenkin venyi hieman käytössä, eikä mekko sitten meinannutkaan enää pysyä päällä! Onneksi ompelija oli kuitenkin ommellut mekon sivuille pienet lenkit, joilla sen sai pidettyä henkarissa ja laitoin sitten yhden läpinäkyvän olkaimen (yök) niistä menemään niskan takaa, joka piti mekon ylhäällä. Olkain ei onneksi näkynyt paljoa, sillä hiukseni oli kokoajan sen edessä.

Hiukset ja meikin tein itse. Halusin pitää hiukset ihan vaan suorina, sillä en tuohon aikaan tykänny itselläni kiharoista, enkä halunnut myöskään mitään ylöslaitettavaa kampausta. Meikkiä en ole koskaan käyttänyt kauheasti, joten koin etten tarvitse mitään erikoista noihin juhliinkaan.

Tänä keväänä minulla ei ole kuin yhdet ylioppilasjuhlat käytävänä ja ne on serkkuni juhlat Rovaniemellä. Odotan jo ihania voileipäkakkuja, jotka on minun herkkua :D

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.