wanted for the summer - but not gonna get them

On ärsyttävää, että kaikki vaatteet, joita tulevaksi kesäksi etsin löytyy kaupasta, joka ei ole minun saatavilla. Eli Zarasta! Minulla oli eilen palkkapäivä, joten kiertelin kaupungilla jos löytäisin jotain pientä kivaa. Mielessäni on ollut uusi bleiseri, mielellään värikäs ja värikkäät housut. No bleisereitä löytyi ainoastaa H&M:ltä, muttei todellakaan värikkäinä, eikä edes oikeassa koossa. Värikkäitä housuja näkyi parit, mutta ei haluamassani värissä.


Pinkki ja valkoinen jakku on kummitellut mielessäni jo pitkään ja juurikin noina ylläolevina yksilöinä. Omalla kohdallani värikkäät housut olisi varmaankin myös pinkit ja niistäkin löytyisi Zarasta vaihtoehtoja vaikka millä mitalla! Erilaisia toppeja ei kaapissa voi koskaan olla liikaa ja niitäkin Zarasta löytyisi.

Toisaalta on hyvä, että Zara ei ole saatavilla, sillä säästämisestä Jenkkilää varten ei sillon tulisi yhtään mitään. Ihan tyhjin käsin en kuitenkaan kaupungilta lähtenyt, joten katsotaan jos esittelisin ostokset myöhemmin tänään :)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.