viikonloput ♥

En voi edes sanoin kuvailla kuinka huippua on, että minulla on tänä kesänä kaikki viikonloput vapaita! Tällainen herkku on minulle tosiaankin harvinaista ja siitä pitää nyt nauttia. On ihanaa kun on mahdollista suunnitellakin viikonlopuiksi jotain tai sitten ihan vaan olla kotosalla ja levätä. Tuossa jälkimmäisessä meiningissä on tämä viikonloppu mennyt. En ole vielä ihan tottunut tuohon päivätyön rytmiin, joten uni on maistunut oikein hyvin.

Eilen ei tehty mitään erikoista, paitsi illalla käytiin ajelemassa Nallikarissa ja muutenkin ympäri Oulua. Tuo valkoinen neuletakki on uusi, jonka ostin Gina Tricotista täydellä leimakortilla. Farkut on kaksi tai kolme vuotta vanhat, enkä ole uskaltanut pukea niitä vuoteen ylle, sillä olen pelännyt ettei ne menisi jalkaan. Mutta eilen uskaltauduin kokeilemaan ja ihan hyvin meni :D Huh.
Nallikarissa ei ihan kauhean kauaa viihdytty, sillä siellä oli aivan kauhean kylmä tuuli. Kesän ensimmäiset keinunnat tuli kokeiltua :D-Lindsay

3 kommenttia

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.