säästökuuri alkaa NYT!

Siltä se nyt vähän vaikuttais, että me lähdetään Japen kanssa USA:an syyskuussa :) Oon viimeiset kolme päivää selannut kaikki lentoja ja hotelleja tarjoavat sivustot läpi ja koonnut vaihtoehtoja matkalle. Matkabudjetti kun on rajallinen niin ihan niihin kalleimpiin hotelleihin emme voi mennä, vaan olen pyrkinyt etsimään mahdollisimman hienoja mahdollisimman edullisesti. Eilen harkitsimme matkan reitiksi jopa NYC - Las Vegas - Los Angeles - Miami, mutta kyllä tuo Vegas taitaa tippua välistä pois :D Siitä ei itseasiassa tulisi edes paljoa kalliimpi, mutta menisi liian häseltämiseksi paikasta toiseen :) Lähtö olisi todennäköisesti Helsingistä NYCiin 4.9 ja takasin Suomessa oltais 22.9. Mitään ei olla vielä varattu, joten lopullista lukkoon lyöntiä ei vielä ole :)

Mutta koska matka kuitenkin suurella todennäköisyydellä on edessä, niin nyt minun täytyykin aloittaa suuri säästökuuri! Jenkkilään kun ei millään pikkubudjetilla kannate lähteä, vaan tarkoitukseni on lähteä matkaan lähes tyhjällä laukulla ja tulla täydellä kotiin :D Nyt siis loppu kaikki shoppailu ja nettikauppoihin on kielto. Tänään teinkin siis viimeisen tilaukseni H&M:lle muutamaan kuukauteen ;) Ainakin yritys on kova :D Uudet bikinithän sieltä lähti, mutta näillä oli hintaa vain 4,95e/kpl :) 


Mutta nyt tästä eteenpäin on kukkaron nyörit mahdollisimman tiukalla ;)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.