Poika on Oulussa

Oulun torilla oli tänään porukkaa ko pipoa katsomassa Poikaa. Niin, ja siinä sivussa sitten Pesosta, Aaltosta, Kukkosta, Jaakolaa, Pyörälää ja Granlundia. Suurin fanijoukko oli kiistämättä viimeisellä henkilöllä ;D Kiljunta yltyi aivan uusiin sfääreihin kun mainittiin Granlundista tai hän itse puhui jotain. Huh huh, melko kovaa hypetystä poika saa osakseen, mutta hyvinpä tuo näyttää sen kestävän ja pää tuntuu pysyvän kylmänä ja jalat maan pinnalla. Pointsit siitä.

Mentiin paikan päälle vasta ihan vähän ennen seitsemää, joten eturivin lähelle ei ollut mitään mahiksia päästä. Alkoi kyllä harmittaa, ettei kameraan ole mitään objektia paremmalla zoomilla, sillä nää kuvat nyt on mitä on! Mutta hei katsokaa tota säätä! Ei ois kyllä parempaa voinu tälle illalle toivoa! Täälläkin kun on tuota vettä sadellu viime aikoina ihan kiitettävästi...

Ennen kuin pelaajat saapui lavalle esiintyi Mikko Pohjola, joka oli mukava yllätys! Mikko on ihan mun lemppari, kuten olen aiemmin jo postannutkin ;)


Granlund saapui lavalle viimeisenä ja villitsi yleisön (etenkin teinitytöt)


Ja koko konkkaronkka.


Mikael ja Poika.Koko kaupunki tuntui tilaisuuden jälkeen olevan ihan sekaisin. Keskustan S-Market oli ammuttu täyteen porukkaa ja kävi tosiaan sääliksi niitä työntekijöitä :D Rotuaari oli täynnä teinejä siidereineen.

Oli kyllä hyvä meininki.

-Lindsay

1 kommentti

  1. Minä en tuonne töiltä ehtinyt, mutta käytiin vähän myöhemmin parissa kuppilassa, niin joka paikassa oli kyllä keskiviikoks melko täyttä. Poikaystävä luki jostakin, että jotku oli menny jonottaa tonne lavan eteen jo yheltä :D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.