partsi kesäkuntoon

Ostin tänään Prismasta pari juttua partsillemme ja siivosin sitä tänään kesä kuntoon. Vielä se ei ole täydessä loistossaa, sillä sieltä puuttuu vielä kukkia ja haluaisin sinne vielä jotain kivaa tilpehööriä! Mutta tässä pari kuvaa tämän hetkisestä tilanteesta.

Maljakko ja "risut" ovat ostettu jo aikaa sitten Ikeasta ja yleensä pidän niitä asunnossamme sisällä. Tänään ostin siihen lisäksi nuo Orkidean oksat ja mun mielestä nuo sopii kivasti partsille.


Tyynynpäälliset on H&M:ltä, joita olen tilannut vihreiden lisäksi vielä pinkin. Kukkaruukku, kynttilä ja tabletti on Prismasta


Tämä pöytäryhmä on ostettu vuosi sitten JYSKistä ja nyt mietin, että pitäisköhän se myydä, sillä minulla olisi vähän muita suunnitelmia tuolle tilalle... Löytyisikö Oulusta kiinnostuneita ostajia? ;) Pöydälle aion hankkia uuden liinan ja kukkakin vaihtuu pinkkiin ;)


Tässä vielä kuvaa josta hieman paremmin näkyy parvekkeen koko :)


Parvekkella on siis valkoista, pinkkiä ja vihreää. Haluan parvekkeelle hieman väriä vaihteluksi, sillä muuten sisutuksemme on melko maanläheinen.

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Ihana partsi :) Sun ois pitäny aikasemmin tehä tää, kun ehin pääsiäisenä samaiset kalusteet ostaa ;)

  VastaaPoista
 2. joo itseasiassa lukasin sen sun blogista ja alko harmittaan :D

  VastaaPoista
 3. hahaa saa tarjota! ;) en muista yhtään mitä tuo setti tänäpäivänä maksaa?

  VastaaPoista
 4. Me maksetiin tuosta 50 euroa :)

  VastaaPoista
 5. No niin sieltä tuli tietoa! :) että ehkäpä tuosta uskaltais vaikka 30e pyytää sillä on kyllä ihan moitteettomassa kunnossa ja vuoden vanha vain! ja pehmusteetkin saa mukaan jos tahtoo ;)

  VastaaPoista
 6. Voisin melkein harkita ostavanikin noi, me nakattiin just parvekkeelta meidän vanha pöytä ja tuolit menemään, ja nyt se ammottaaa tyhjillään. Hmmmmm.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana partsi ja ihan super iso!!:) Meillä on jääny parveke ihan muun rempan jalkoihin. Se on ihan kaatopaikka toistaseks.. Näistä kuvista saikin kivasti intoa siirtyä seuraavaksi partsin huoltoon:)

  VastaaPoista
 8. Ihana parveke :) Tuollainen kyllä kelpais :P

  VastaaPoista
 9. Ooh,ihanan tilava parveke tosiaan!:)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.