otsikko

Eiiih, olen taas aivan poikki. Oon työpäivien jälkeen aina niin naatti, etten kykene mihinkään muuhun kuin makaamaan sohvalla ja katsomaan Perhesiteitä :D Säälittävää. No kävin minä sentään kaupassa töiden jälkeen. Koska oli pakko... Töissä joutuu käyttämään niin paljon aivoja ja ajattelemaan, sillä mikään ei tule rutiinina luonnostaan ja se tuntuu uuvuttavan minut täysin. Ihanaa kun torstaina on ylimääräinen vapaa! 

Kävin tosiaan lauantaina kampaajalla laittamassa hiuksiini raitoja. Tästä kuvasta ne ei kyllä kauheasti erotu, joten pitää ottaa asiaksi ottaa parempi kuva. Tykkään kuitenkin hiusten uudesta väristä ja veikkaankin, että alan taas hieman vaalentamaan hiuksiani ;) Asu on sunnuntailta jolloin käytiin Japen kanssa Amarillossa syömässä.


Ainakin näillä näkymin vaikuttaa siltä, että minun bloggailu tulee olemaan kesällä melko satunnaista lähinnä jaksamisen takia ja myöskin siksi, ettei minulla ole mitään kerrottavaa näistä arkipäivistä. En kuitenkaan jaksa ottaa siitä mitään stressiä, vaan kirjoittelen sillon kun siltä tuntuu ja oli sitten asiaa tai ei :) Kuten otsikosta huomaa, niin jo niidenkin keksiminen tuottaa tuskaa. Ihan kuin ne koskaan mitään järjen riemuvoittoja ois olleetkaan.

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Tää ei liity nyt aiheeseen, mutta söitkö yhden beta granat kapsen päivässä vai useamman ennen matkaa? :)

  VastaaPoista
 2. yhden vaan :) niissä kapseleissa on niin paljon enemmän betakaroteenia kuin muissa vastaavissa valmisteissa, että se yks riitti oikein hyvin!

  VastaaPoista
 3. Okkei, söitkös kuinka kauan niitä ennen reissua? :) Oon tässä pariviikkoa napsinu niitä lähes jokapäivä, toivottavasti vaikuttaa :)

  VastaaPoista
 4. Niitä ois tarkotus syyä vähintään pari viikkoa ennen reissua, reissun aikana ja sen jälkeen jos haluaa pidentää rusketuksen kestoa :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.