NYC + Miami vs. Thaimaa

Ääks olen aivan innoissani! Selailin eilen netistä lentoja ja hotelleja tammikuista Thaimaan matkaa varten ja siinä samalla mietin, että mitäs muita vaihtoehtoja matkakohteelle voisi olla. Matkakohteen tulee kuitenkin olla jotain täysin meille tavallisesta poikkeavaa, eli kaikki Kanarian saaret ja muut ovat täysin poissa laskuista. Siinä sitten asiaa miettiessä heitin ilmaan, että josko lähdettäiskin jo syksyllä kesätöiden loputtua Jenkkeihin! Tarkemmin otettuna NYC:iin ja Miamiin (tai Los Angelesiin). Eilinen ilta ja tämä aamupäivä onkin mennyt sitten lento- ja hotellihintoja selaten! Kihisen nyt tässä yksikseni innostuksesta, enkä millään osaa päättää, että kumpivaihtoehto olisi parempi: tammikuussa Thaikut vai syyskuussa USA.

Molemmilla reissuilla on kauheasti plussia ja hyvin vähän miinuksia! Syyskuu ei ole Miamiin matkustamiseen kaikkein otollisinta aikaa sään suhteen, sillä sillon siellä sataa eniten ja on hurrikaanikausi. Mutta siellä kyllä tekemistä ja näkemistä olisi sen verran paljon, että muutamat sateiset päivät ei haittaisi menoa yhtään! Ja kuitenkin kun ne sateet siellä ei kestä yleensä koko päivää vaan tulee kuuroissa. Shoppailumahdollisuudet olisi tällä reissulla ihan omaa luokkaansa!


Thaimaa on myös kohde, jossa aion ehdottomasti joskus käydä, mutta onko sen aika sittenkään vielä, niin en tiedä! Thaimaassa menisi koko tammikuu ja ajankohtana se on ehkä huonompi kuin syyskuu, sillä keväällä on edessä taas kesätöiden haku ja kandinkin kirjottelu... Thaimaassa olo olisi erittäin halpaa ja maisemat mitä upeimmat...


Vaikea valinta...

-Lindsay

3 kommenttia

 1. NYC on ehkä mun lempipaikka maailmassa ja ehdottomasti äänestäisin sen puolesta, saattaisin jopa skipata ton Miamin ihan kokonaa tuosta yhtälöstä. LA:n sen sijaan unohtaisin, ellei siihen aio yhdistää jonkin sortin roadtripiä muualle länsirannikon suuntaa (joka puolestaan on sitten todella jepa). Se kun on maailman suurin omakotitaloalue, jossa on ne muutamat must see nähtävyydet ja that's it!

  Pääsisimpä itsekin suunnittelemaan jo seuraavaa reissua. Se on melkein yhtä kivaa kun itse reissaaminen!

  Manna

  VastaaPoista
 2. Jos Jenkkilään lähdetään niin aiotaan ehdottmasti myös muualle kuin NYCiin, sillä halutaan yhdistää kaupinkolomaan myös rantaloma :) Nyt mietitään jopa vaihtoehtoa NYC-LA-MIAMI! Eli kävisimme kaikissa :)

  VastaaPoista
 3. Mä suosittelen Californiaa siellä asuneena! ;)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.