loving the sun

Eilen päästiin Oulussakin jo lähelle hellelukemia ja parvekkeella reilusti niiden yli! Kyllä iso parveke eteläänpäin on ihan luksusta! Aurinko alkaa paistamaan sinne noin klo 12 ja paistaa klo 18 asti. Eilen tuli siis makoiltua partsilla parisen tuntia. Pitempään ei jaksanut, sillä se auringon porotus on ihan lamaannuttavaa! 

Partsilla mulla oli viihdykkeenä läppäri, josta katselin Perhesiteiden neljättä tuotantokautta. Sain viime sunnuntaina raivarin, kun tajusin että telkkarista on tullut kyseisen sarjan uutta kautta jo helmikuusta lähtien enkä minä ole tajunnut sitä! Perhesiteet on yksi niistä harvoista sarjoista, joita oikeasti olen seurannut. Ostin myös purnukan uutta (?) Ben & Jerrys makua ja oli kyllä tähän mennessä maistamistani parasta! Tuon purkin vois helposti syödä yhdellä kerta...


Illalla leivoin sitten vielä banaani-valkosuklaa-muffinseja, joista tuli aivan älyttömän hyviä! Ajattelin jakaa ohjeen huomenna, sillä se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.