euroviisufloppi - once again!

Argh ihan pakko avautua noista euroviisuista jälleen kerran!! Siis en tajua, että kuka hemmetti tuolla äänestää?! Azerbaizanin ja Italian biisit oli mielestäni erittäin hajuttomia ja mauttomia ja Ruotsin biisi kauhea poppirenkutus ja sanoituskin suoraan tuolta takapuolesta :D Parhaan kympin joukosta oli mun mielestä ainoa hyvä Tanskan biisi.

Suomen biisi oli mun mielestä tänä vuonna hyvä ja ehdottomasti omasta mielestäni sitä parhaimmistoa. Voittoa en todellakaan odottanut, sillä euroviisujen äänestystapa on aina ollut samanlainen ja Suomella ei äänien jaossa ole mitään sijaa, ellei tosiaan repäise taas joskus niinkuin Lordi aikanaan... Olisihan se toki hauskaa jos Suomi voisi joskus pärjätä oikeasti hyvälläkin biisillä, eikä millää sekopääbiisillä :D

Nojoo, omia lemppareitani oli nämä kolme:

Unkari sai aivan liian vähän äänia ja heidän biisi oli kyllä ehdoton lemppari. Suomi onneksi antoi tälle 12p.


Tanska , joka oli suosikeistani ainoa joka pääsi edes lähellekään kärkikahinoita! Ehdottomasti paras "poikabändi" tän vuoden viisuissa.


Sveitsi, joka taisi olla ihan äänestyksen viimeinen :D En tiedä miksi tämä iski, mutta mun mielestä tää oli kiva. 


Niin, ja tästä voimme päätellä, että euroviisut on hanurista tai että minulla on erittäin huono musiikkimaku! :D

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Munkin mielestä väärä maa voitti. Yllätyin jopa siitä, että Ruotsi sijoittui niin hyvin. Omat lempparit oli Suomi, Sveitsi, Slovenia ja tykkäsin kyllä Saksastakin :)

  VastaaPoista
 2. joo just äsken kuuntelin sen ruotsin renkutuksen ja yritin tykätä siitä niin ei kyllä iske yhtään. ei varsinkaan sillon kun kuuntelee ne sanat :D "i will get you when i'll be popular" siiiiiis what? tosi hyvä sanoma.

  saksakin oli ihan ok mutta vähän liian synkkä. Lenalla on upea ääni mun makuun! sloveniaa en nyt kyllä muista.

  VastaaPoista
 3. Haha, sulla on surkea maku ;-P

  En itse pahemmin pitänyt Azerbaijanin biisistä, mutta olin veikannut sen kakkoseksi. Italian olin veikannut ykköseksi, ja siitä oikeasti pidin!

  Suomen biisi oli ihan vääränlainen. Täytyy pitää mielessä mitkä nämä kisat ovat! Ei sinne mennä tuollaisella pliisubiisillä jos tahdotaan pärjätä. Sinne mennään sellaisella helpolla rallatuksella joka jää heti päähän ja joka on sellaista helppoa ruokaa, vähän niin kuin keitetyt perunat, ihan hyvää perusruokaa, mutta ei mitään ihmeellistä.

  Azerbaijanin biisi oli just tämän kisan tyyppinen biisi ja siksi se voitto. Tanska oli ihan surkea! Kauhea sovitus, olisi pitänyt olla joko huomattavasti rokimpi noilla soittimilla tai sitten balladiversiona, olisi toiminut paremmin.

  italiasta olen yllättynyt, se ei ollut perus viisubiisi, se oli oikeasti hyvä.

  Mutta niin kuin Ruotsissakin sanotaan, "smaken är som baken - delad".

  VastaaPoista
 4. Mutta mun mielestä esim. Azerbaizanin ja Italian biisit ei jääneet yhtään ainakaan mun mieleen :D Mutta en ole koskaan odottanutkaan, että omat suosikkini euroviisuissa voittaisi :D Viime vuonna se Saksan biisi oli kyllä oikeasti hyvä.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.