diipadaapa

Ei ole oikeen mitään kerrottavaa, kun ei ole tapahtunut mitään erityistä sitten viime postauksen. Eilinen ilta meni töissä ja tämän päivän olen taas viettänyt netistä hotelleja ja lentoja selaillen. Tällä hetkellä kiinnostais eniten vaihto ehto NYC - LA - Miami! Kolme yötä NYCissä, viikko LA:ssa ja viikko Miamissa. Tai sitten kolme yötä NYC:issä ja kaksi viikkoa Miamissa. Kauhee matkakuume!

Kuvituksena vappupäivän asua, joka päällä kävin syömässä.


-Lindsay

2 kommenttia

 1. Heippa Linda!

  Kannattaa varata Nykiin ehdottomasti enemmän kun kolme yötä jos vaan on mahdollista. Me oltiin siellä lokakuussa Jussin kans 10 päivää ja vieläkin jäi kaikkea ihanaa näkemättä! Siellä menee kuitenkin jo shoppailuun se muutama päivä ja varmaan haluatte nähdä perus nykinähtävyyksiäkin. Nimim. meillä meni yks kokonainen päivä piknikillä Central Parkissa ko oli +25c...

  Tai ainakin oman kokemus oli että Nykissä viihtyy huomattavasti kauemmin ko Miamissa, ainakin jos aiotte siellä olla vaan South Beachin alueella.. Oltiin Miamissa 6 päivää nyt maaliskuussa ja sekin oli jo aika soppeli :D

  Hyvät hotellit, joista me ainakin tykättiin: Nykissä Hotel 17 (halvahko, viihtyisällä ja rauhallisella alueella lähellä SoHoa, meidän aamupalapaikassa kävi esim Gossip Girl-Dann ;) ja Miamissa Tropics Hotel, joka kans tosi hyvällä paikalla, lähellä rantaa, ostoskatua jne.

  Tuli vaan mieleen, ko nyt oon puolen vuoden sisään katsastanu kummatki!

  t.Taru lipastolta

  VastaaPoista
 2. Hei kiitti kovasti vinkeistä! Pitää tsekata noi hotellit! :) NYCin visiitti jäis tosiaan niin lyhyeksi ihan vaan sen rahan menon takia :D Aivan varmasti siellä viihtyis kauemmin, mutta kun hotelliyöt on melkein kolme kertaa kalliimpia ku miamissa tai la:ssa :/ Miamissa ja Losissa oltais sen takia kauemmin, kun ois tosiaan tarkoitus rentoutuakin sillä lomalla, eikä vaan suihkia paikasta toiseen :) Mutta pitää vielä miettiä ku mitään ei tosiaan olla lukkoon lyöty ;)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.