turhaa, aivan turhaa

Eilen jaksoin kuin jaksoinkin lähteä hieman ulkoilemaan töiden jälkeen. Kotiin tultua oli olo kyllä melko naatti, mutta battery ja suihku piristi hieman. Kovin kauaa en baarissa kuitenkaan viihtynyt, sillä meinasin kirjaimellisesti nukahtaa pystyyn!

Kuva on otettu sen jälkeen ku tulin kotiin, joten antakkee anteeksi kuvan heilahdus :D Päälle laitoin Teneriffalta ostamani Zaran pinkin t-paidan ja H&M:n tekonahkahameen. Hame on ostettu jo pari kuukautta sitten, mutta se oli päällä vasta ensimmäistä kertaa. Ostin sen parin kaverin perässä, kun se näytti niin kivalle :) Ikävä kyllä se löystyi aika paljon käytössä...


Tänään oli väsynyt olo ja tuli nukutta lähes klo 13 saakka. Herättyä lähdimme Japen kanssa toimittamaan kansalaisvelvollisuutta, eli äänestämään! Illalla vois olla pienet vaalivalvojaiset. Käytiin myös kaupungilla syömässä, kun ei oikein riittänyt voimia alkaa itse tekemään mitään... Äänestyksen suoritin tällaisessa asussa:


Onko kukaan muu sitä mieltä, että tämän päiväinen Idols oli aivan surkea? :D En tykännyt kenestäkään ja Ilpokin, joka on ollut lempparini alusta saakka oli huono. Harmi kyllä Ilpo tippui, joten eipä paljoa kiinnosta enää Idolsia katsella, kun kukaan muu ei nappaa enää yhtään.

Ostin eilen suklaata virpojia varten, mutta eipä niitä oo näkynyt :( Ostan joka vuosi hieman suklaata niille, muttei ne koskaan saavu mun ovelle!! Oon ihan pettynyt. Taidankin nyt virpoa Japelle ja syödä suklaat itse. Ompa kurjaa ;)

Olipa kerrassaan turha postaus, mutta niin kai nää on ollut viime aikoina vähä kaikki :D

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Eikä ole turhia postauksia - tällaiset "arkiselostukset" on just kivoimpia! (: Mullakin on himottanut tekonahkahameen tai -shortsien osto ties kuinka kauan, pitää miettiä palkkapäivänä jos vaikka sijoittais...

  VastaaPoista
 2. Ja hei, mun blogista löytyy sulle muuten pieni haaste, käyhän kurkkaamassa! (:

  VastaaPoista
 3. Annastiina, itsekin kyllä tykkään eniten "arkiselostuksista", mutta jotenkin aina tuntuu, että ketä nyt juuri minun selostukset kiinnostaisi! :D tuo H&M hame ei paljoa sijoitusta onneksi tarvinut sillä se maksoi vain 19,90e! :)

  VastaaPoista
 4. tuo hame on huippu! Pöllin sen vkolopuks emulta lainaan, enkä halua palauttaa! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.