sortumisia

Tämä päivä on mennyt aika samalla kaavalla kuin eilinenkin, eli yliopistolla luennolla ja tenttiin lukien. Kauheesti ei kyllä oo tullut luettua, mutta olen luottavaisin mielin :D Tän kevään opiskelut on kyllä menneet niin vasemmalla kädellä... 

Hiukset tuli eilen tosiaan värjättyä ja hieman tummempaa tukkaa on taas päässä. Väri ei ollut purkissa läheskään noin tumma, mutta mulla vetää nykyään kaikki värit hiukset lähes mustiksi. Ah, mulla kuumottais ihan kauheesti leikata hiukset lyhyemmiksi, mutten ihan heti viitsi maksaa uudestaan kampaajalle, kun siellä vasta kävin.

toppi ja housut Zara // neule Gina Tricot // vyö H&M

Hmm, mun piti kyllä olla shoppailematta, mutta vahinkojahan sattuu! Onneks nää jutut mitä oon ostellu, ei mitään kauheen kalliita oo ollu ;)

Tää eka kirkkaansininen/pinkki leopardikuvioinen huivi on H&M:n alesta ja maksoi 5e. En voinut jättää sitä roikkumaan sinne, koska se on mielestäni upea ja se tulee varmasti kesällä kovaan käyttöön. Lisää väriä vaatekaappiin ;)


Nämä Vagabondin balleriinat on iiihanat ja olisin mielummin ottanut ne mustina, mutta sain nämä alennuksella ja niille jäi hintaa vain 35e :) Valkoisia ballerinoja minulla ei olekaan vielä ennestään.


Ja sitten viimeisenä Gollan panta, jonka ostin lenkkeilyä varten. Mulla alkaa sattuun korviin tosi herkästi pienestäkin tuulesta, joten se suojaa niitä lämpimilläkin keleillä, kun ei enää viitsi pipoa pukea. Hitto, että se sopiikin hyvin ton mun Zaran topin kanssa... :D


Katselen tässä nyt ihan kiihtyneenä Pääministeritenttiä... Apua, siis hei ihmiset, jättäkää mielummin vaikka äänestämättä kokonaan, kunhan ette perhanan persuja äänestä :D Niin no, tämähän on tosiaan vain minun mielipide :)

-Lindsay

3 kommenttia

  1. Heii mä ostin Prismasta mustan pannan, jossa on valkosia silmälaseja :>

    VastaaPoista
  2. katselin myös sitä, mutta ajattelin että tuo sopii paremmin mun juoksuvaatteisiin ;)

    VastaaPoista
  3. Onpa suloiset nuo balleriinat :) Mistä ne saa noin edullisesti?

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.